2 Replies to “ZO BRENGEN DE GELE HESJES FRANKRIJK OP DE KNIEEN -VERBIJSTERENDE VIDEO”

 1. Trouwens een goed voorbeeld van hoe criminelen zich evenals psychopathische criminelen steeds “aansluiten” bij verzetsbewegingen (of deze zelf in het leven roepen), maar met *geheel andere* motieven dan de verder priactief agressief te bedriegen prooidieren/’gullible fools’.

 2. Als ik de Telegraaf goed begrijp, bestaat de gele hesjes beweging dus voornamelijk uit weinig ontwikkelde dieven die er een opvallend potje van willen maken.

  De regering is dus volkomen gerechtigd om deze woelingen met kracht de kop in te drukken, desnoods met inzet van het leger.

  Plunderaars mogen in een uitzonderingstoestand worden doodgeschoten. Niks mis mee.

  Compleet moreel debiele massamoordenaars en boeventuig vanouds als de Saouds of de “Oranjes” zien hun psychopathisch paradijsje waar al hun dromen uitkomen door middel van in het verleden (als psychopaten onontdekt) geusurpeerde staatsmacht en vervolgens minutieus naar hun hand gezette wetgeving (waar ze zich ZELF, een groter en krankzinniger ego dan dat van een psychopaat bestaat er niet in de wereld, overigens totaal niet aan houden als het door wonderlijk toeval dan toch even niet uitkomt), geheel niet in het gedrang komen door het optreden van de “gele hesjes”, waardoor ze er proactief agressief het liefst met bijlen en kettingzagen op los zouden gaan rauzen om de koppen, rompen en ledematen van het gajes dat zich tegen HEN teweer durft te stellen, vervolgens op de vuilnisbelt te dumpen.

  Zoals het een seriemoordenaar betaamt.

  Dank u wel, Telegraaf.

Geef een reactie