ZO DIEP IS NEDERLAND GEZONKEN: TABOE OP WAARHEID OVER GEORGE SOROS WEGENS PRINSES ‘WEDUWE BRUINSMA’ MABEL

EXTRA EN LATEST: VERSLAG VAN DE ZITTING BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK OP NRCOMBUDSMAN EN DE NIEUWE COLUMN VAN MICHA OP DE ENIGE ECHTE EN EERSTE FAKE NEWS-SITE VAN NEDERLAND: NIBURU.CO!

OMDAT HET GANGSTERLIEFJE VAN EEN VAN ‘S LANDS GROOTSTE EN WREEDSTE CRIMINELEN ONDER HEM ‘GROOT IS GEWORDEN’ MOGEN DE MSM GEEN KWAAD WOORDT SCHRIJVEN OVER DE MAN DIE DE WERELD NU IN IJLTEMPO NAAR DE ONDERGANG VOERT -WAT OVERAL TE LEZEN IS: GEORGE SOROS * NRC HANDELSBLAD: ‘GEORGE SOROS STEUNT PLURALISME EN DEMOCRATIE’

Soros is het grote brein achter de staatsgreep die thans in de VS plaatsvindt. Maar in Nederland mag dat allemaal niet worden gezegd wegens Prinses Mabel. Dus om de ‘reputatie’ van een gangstersletje (niet kwaad bedoeld hoor!) te ‘beschermen’ -en via haar dat van onze monarchie- moet er gezwegen worden over George Soros. Dit is opnieuw een voorbeeld van de enorme schade die de monarchie aanricht. Of nou ja, zwijgen… het gaat nog veel verder! Wegens de banden van Soros met het KH moet hij als een heilige en weldoener worden afgeschilderd! Kijk eens wat NRC Handelsblad doet! Mensen mensen…

2 Replies to “ZO DIEP IS NEDERLAND GEZONKEN: TABOE OP WAARHEID OVER GEORGE SOROS WEGENS PRINSES ‘WEDUWE BRUINSMA’ MABEL”

 1. De nassauers (= opvreters)…..het is echt “de vijand van het menselijk geslacht”, zoals Filips ll zoon van keizer Karel V de onadellijke (anti-nobele) acterende psychopathische SS’ers ‘avant la lettre’, die hij zolang aan de borst had gekoesterd betitelde.

  Er is geen smeerlapperij ter wereld of dit tuig zit erachter of er vuistdiep in.

 2. M-abel twitterde een boek: https://twitter.com/MabelvanOranje/status/822748527231111168 en heb dat gelijk gelezen want vind Mabel een bijzondere vrouw, sorry kan er ook niks aan doen. Maar ze is toch ook een bijzondere vrouw, als burgermeisje zo close met de voormalige koningin/staatshoofd, prinses geworden etc.
  In dat boek wordt een VN mevrouw omschreven, Sharon Stansfeld, en kreeg direct het sterke vermoeden dat dit Mabel is. De omschrijving, de aantrekkingskracht, ik weet bijna voor 90% zeker dat dit Mabel is. Moet ik dit wel schrijven heb ik gedacht, maar het is niets kwalijks mijns inziens. In dat boek komt naar voren dat Mabel een meisje uit Kroatië gesmokkeld heeft omdat de peetvader van dat meisje Mabel gered heeft. Deze redding kan wijzen op die ontvoering zoals op haar wiki staat dat de Serven van plan waren.
  Herinner me ook nog wat verhalen van voormalige Bosnië gangers over Mabel. Dus dit kan heel goed kloppen.

  Dit boek is het

  https://www.bol.com/nl/p/girl-at-war/9200000048707273/?suggestionType=suggestedsearch

Geef een reactie