ZOJUIST AFGETREDEN MINISTER BRUNO BRUINS SPEELDE SLEUTELROL IN DE AMSTERDAMSE PEDO-ZEDENZAAK ‘HOFNARRETJE’

EXTRA: NU MET SPECIAAL CORONA-VLOG (NUMMER 9) VAN MICHA OVER HET AFTREDEN VAN CORONA-MINISTER BRUINS

OPNIEUW BEWIJS DAT DE HELE CORONA-HYPE WORDT AANGESTUURD DOOR HET PEDOFIELEN-NETWERK IN DE HAAGSE SWAMP * IN 2010 TOEN DE AMSTERDAMSE ZEDENZAAK LOSBARSTTE WAS BRUNO BRUINS EEN TOPMAN BIJ CONNEXXION, HET BUSBEDRIJF DAT DE BABY’S EN PEUTERS UIT DE CRECHE’S ‘UITREED’ NAAR FEESTJES VAN DE ‘ELITE’ OM TE WORDEN MISBRUIKT * MICHA ONTHULDE DIT REEDS IN 2012

INTERN BERICHT MINISTERIE

Beste VWS’ers. Tot mijn spijt heb ik vandaag besloten om te stoppen als minister van Medische Zorgen en Sport. Het bestrijden van deze Corona-crisis vergt topsport van het hoogste niveau. En ik heb moeten constateren dat mijn lichaam dat wegens oververmoeidheid op dit moment niet meer aan kan. Het werk als minister heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar heeft zeker de afgelopen weken waar ik 24/7 aan moest staan zijn tol geeist. En daar moet ik nu van herstellen. Ik wil jullie vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de fantastische ondersteuning die ik van jullie altijd heb gekregen. Het was een eer om minister te zijn voor dit prachtige departement met al zijn mooie mensen. Ik wens jullie veel sterkte in deze hectische tijden. Pas een beetje op elkaar. Met vriendelijke groet, Bruno.

Geef een reactie