5 Replies to “ZOMAAR EEN VIDEO DEEP BEHIND ENEMY LINES ANNO 2018. OF NOU JA, ‘ZOMAAR’…”

  1. Geenszins Ronald, als waarachtige oppositie tegen de gevrij metselde machtsstructuren op deze wereld kunnen er voor wat betreft je collaboratie aan welke kant van dat proces dan ook gewoonweg geen grijstinten meer bestaan! Je vlees noch vis concept verraadt dus weldegelijk dat je als goed ingevoerde insider slechts het fundament aan het leggen bent voor het primaire vullen der toekomstige eigen zakken. Je kan geen vrouwen mishandelende pooier de volledige ruimte laten behouden terwijl je tegelijkertijd met de aidsremmers van diezelfde machtsgeile souteneur ten nadelen van nog meer hitsig gemasseerde dan wel goedgelovige schaapjes hier nog maar wat aan symptoombestrijding zegt te mogen doen..;

    “Ronald vertelt hoe hij in aanraking kwam met de lokale machten en opnieuw opliep tegen een muur van weerstand vanuit de (lokale) overheden, waarin ook de elites aan de touwtjes blijken te trekken.”

  2. Kat vervalt weer in zijn slaapverwekkende riedel over kinderverkrachters. Bij Oxfam ging het om jonge (meerderjarige) prostituees en om een onafhankelijke kinderrechtenorganisatie als Save the Children zonder enige aanleiding zo te besmeuren is te schandelijk voor woorden.

  3. Het is me wat, met die sjerrietiesjops, waar ze ‘waarschijnlijk’ op industriële schaal kinderen aan stukken snijden en organen verkopen en in ondergrondse fabrieken baby’s verwerken om langer te kunnen leven.

    Tot zover weer een stukje kwaliteitsonderzoeksjournalistiek van de geweldenaar Micha Kat.

    Maarre…. dit lijkt me toch niet zo’n goede promotie voor je tube your shop handeltje, Micha. Krijg je inmiddels zoveel steun van je kijkers en Michaclaimers dat je verder niks meer nodig hebt? Je schooit ook niet meer om geld. Gefeliciteerd dat het blijkbaar zo goed gaat!

Geef een reactie