ZONDAG ROA MET CHRIS KLOMP, WIM DANKBAAR, TON HOFSTEDE EN…. MARK RUTTE!

OOK ZONDAG IN DE UITZENDING: ONZE VASTE COMMENATOREN ROGIER HOP (BINNENLAND) EN MR. FILTERMAN (BUITENLAND)

DE TWEEDE AFLEVERING HAD CUMULATIEF (LIVE-LUISTERAARS EN YOUTUBE) AL BIJNA 1000 LUISTERAARS * ZONDAG GAAT MICHA HET HEBBEN OVER DE ZAAK-VAATSTRA NAAR AANLEIDING VAN DE LAATSTE WAPENFEITEN VAN WIM DANKBAAR (HIJ WIL ZELF NIET IN DE UITZENDING OMDAT HIJ BANG IS VOOR TEGENSPRAAK) EN OVER CHRIS ‘ALLES OP ZWART’ KLOMP * OOK STAAN WE STIL BIJ DE MYSTERIEUZE FIGUUR TON ‘TYPFOUT‘ HOFSTEDE * EN ALS KLAP OP DE VUURPIJL: EEN GROUNDBREAKING ITEM OVER MARK RUTTE! BE THERE!

Ton Hofstede heeft niet gereageerd op onze uitnodiging vragen te beantwoorden. Via zijn website laat hij het volgende weten: Speciaal voor de volgers van Micha: Er loopt een onderaardse gang van Riouwstraat nummer 13 naar nummer 191 en 216. De beveiligingscamera’s tonen aan dat er dagelijks vele kinderen naar binnen gaan, maar er nooit meer uitkomen. Ze zijn via de onderaardse gangen naar de keuken van Demmink vervoerd om opgediend te worden als ontbijt. Over een maand moet het gerechtshof te Arnhem beslissen of het OM de vervolging mag staken van Joris Demmink in de ‘Turkse zaak’. De kwestie ‘Riouwstraat 13’ is daarbij van cruciaal belang. Als Demmink vrijuit gaat, heeft hij dat mede direct te danken aan Ton Hofstede met zijn ‘urban legend-bedrog’ inzake het kindercreche-verhaal. Wij weten dat Demmink overal kinderen misbruikte: in Praag, in Cambodja, bij hem thuis in Den Haag, in Turkije, in Londen en op ambassades overal ter wereld.

Eén reactie op “ZONDAG ROA MET CHRIS KLOMP, WIM DANKBAAR, TON HOFSTEDE EN…. MARK RUTTE!”

 1. Kinderen worden door machtige pedofielen aangeduid als dessert, niet als ontbijt.

  Ik weet verder niet wat jullie bezield om de draak te steken met uitlatingen door slachtoffers van de pedofiele netwerken, die hun leven riskeerden, en maar al te vaak ook verloren, om deze informatie naar buiten te brengen.
  Dit artikel is erg respectloos jegens de vele slachtoffers.

  Ton en Micha, wordt eens volwassen.
  Demmink is slechts een van duizenden.
  Het is voor publiek beter om publicaties van slachtoffers op te zoeken, dan jullie respectarme muggenzifterij over details.

  Voor bezoekers:
  Hier wat video’s van een slachtoffer van het pedofiel netwerk in Ierland, opdat jullie je tijd wat zinvoller besteden:
  http://pieandmashfilms.com/

Geef een reactie