ZOON VAN DE ‘MICHEL NIHOUL’ VAN HET BODEGRAVEN-NETWERK IS OPEENS DOOD

COMMISSARIS VAN DE KONING IN UTRECHT ONDERTEKENT DE OVERLIJDENSADVERTENTIE * DOODSOORZAAK WORDT VERZWEGEN * MARTIJN WAS DE ZOON VAN ANS REEUWIJK DIE DE KINDEREN LEVERDE AAN HET SADO PEDO-NETWERK EN WERD ONDERSCHEIDEN MET EEN LINJE -NET ALS VRIJWEL IEDEREEN DIE EEN ROL SPEELDE IN DE NETWERKEN * WE HEBBEN DE DOOD VAN MARIJN GISTEREN UITGEBREID BESPROKEN IN HET RED PILL JOURNAAL

3 Replies to “ZOON VAN DE ‘MICHEL NIHOUL’ VAN HET BODEGRAVEN-NETWERK IS OPEENS DOOD”

 1. De ECHTE Red Pill:
  Zoals men ermee zou moeten ophouden om “de spuit” een “vaccinatie” te noemen, zo moet men ook ophouden om de volslagen bizarre/abjecte, krankzinnige nassauers ‘Royals’ of “de koning” e.d. te noemen.
  Zie de door mij hieronder geplaatste video…..en ook in dit geval geldt: Doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor het publiek dat naar je (beginners) fratsen zit te kijken.

  Beginners fratsen zijn het (waarschijnlijk/hopelijk) ook van Henriëtte Nakad.
  Ze luistert niet (eigenwijs en dom gaan altijd samen !) naar mensen waar ze wat van zou kunnen leren, maar gaat als sneeuwvlokje (hopelijk, bij psychopaten weet je het nooit) gewoon door met de prietpraat waarmee ze als “mr.dr. in de oranje droomwereld” onvermijdelijk zit volgestampt.
  Twee mogelijkheden:
  1. Ze is controlled opposition.
  2. Ze is een (niet onschadelijk: de laatste strohalm….die afbreekt….bij iemand die al depressief is….) “sneeuwvlokje” dat zowaar gelooft in wat ze zelf doet.

  In beide gevallen schieten ouders met door “Prins” Bernhard BV gewetenloos ILLEGAAL ontvoerde kinderen er niets mee op. JE HEBT ER NIETS AAN.

  Dat geld dat je aan haar overmaakt voor een peperdure (dus dat moet, net als Spong, wel helemaal okay zijn…..ding dong…) top-advocaat, daar kun je net zo goed, beter eigenlijk, je sigaar mee aansteken.

  Nogmaals “Vertrouw op God…..en geef de doos met patronen door”, zoals dr. Merritt in de video terecht opmerkt. Dat is het stadium waar we nu (internationaaal: psychopaten kennen/de alien mindset kent geen landsgrenzen) zijn aangeland.

  Of laat je gemakshalve de spuit geven.

 2. Dat is dus de ECHTE zaak van NATIONALE VEILIGHEID, maar ook van INTERNATIONALE VEILIGHEID…..en niet dat van de zelf geschapen psychopatische (alhier: oranje Bernhard…) droomwereld.
  Zoals ook dr. Merritt stelt (erg bijdehand voor een gewone arts).

 3. Bewijzen en pogingen tot juridische aanpak (binnen een psychopathocratie) hebben geen zin. Dat de (zelf sterk, maar niet totaal en absoluut, door bekrompen, God negerende vleselijke lusten gedreven) “goegemeente” wakker zal worden van “het verhaal van Joost” lijkt me niet.
  Hij zal door de goegemeente eerder als fantastische leugenaar beschouwd worden, die een “goede man” (en vriendelijke en hulpvaardige buurman, ‘salt of the earth’…zo zijn psychopaten) als Van Dissel, onterecht probeert zwart te maken. Joost is de psychopaat, niet Van (Bernhards ?) Dissel of bijv. “prins” Bernhard zelve. Die zijn boven elke verdenking verheven!
  In deze video wordt vanaf minuut 31 door dr. Larry Palevsky iets belangrijks uit de doeken gedaan aangaande degenen die zich hebben laten prikken.
  https://www.bitchute.com/video/i2fMnrMH3Zm3/
  Maar later in de video (vanaf ca. 1:10) wijst dr. Lee Merritt, NOG BELANGRIJKER, héél duidelijk de (steeds) WARE CULPRITS en instigatoren (van rampen voor de NORMALE menseheid) aan. Maar ook dat de tijd van (eindeloos) proberen met deze gestoord-gewetenloze KERN-KRANKZINNIGEN (normaal) te redeneren of te onderhandelen *VOORBIJ* is.
  Ik herhaal: ***VOORBIJ*** dus !!!

Geef een reactie