ZWARTE MAFIA BEZIG MET TAKTIEK VAN DE VERSCHROEIDE AARDE OM DEMMINK TE REDDEN

NA HENK KROL EN MICHA KAT KRIJGT NU OOK HET KATHOLIEK NIEUWSBLAD TE MAKEN MET DE PEDO-GESEL VAN DE ZWARTE MAFIA * WEER BEWIJS VOOR ONSCHULD MICHA: HIER IS SPRAKE VAN EEN BEWUSTE CAMPAGNE VAN DE ZWARTE MAFIA ALLES EN IEDEREEN TE VEROORDELEN DIE ZICH TEGEN JORIS DEMMINK KEERT EN DE PEDOFIELEN * FOTO: DEMMINK-ONDERZOEKER HEN RIJKERS VAN HET KN
[wp_ad_camp_1]
Het gerechtshof Arnhem heeft de Belastingdienst in hoger beroep in het gelijk gesteld tegen Stichting Katholiek Nieuwsblad. Vorig jaar had de rechtbank Arnhem nog geoordeeld dat Stichting Katholiek Nieuwsblad en de Arnulfus Stichting, die het Katholiek Nieuwsblad ondersteunt, beide ANBI-waardig zijn. Ondanks die heldere uitspraak van de meervoudige rechtbank ging de Belastingdienst in hoger beroep. Inmiddels is duidelijk dat het gerechtshof Arnhem het oordeel van de rechtbank onverwacht heeft vernietigd (zie hier de uitspraak). In tegenstelling tot de rechtbank vindt het gerechtshof de Stichting Katholiek Nieuwsblad niet algemeen nuttig. Het neemt hiervoor het Scientology II arrest van 12 december 2014 tot uitgangspunt, dat ging over het jaar 2008. Het hof komt van hieruit tot het oordeel dat de abonnementstarieven van het Katholiek Nieuwsblad “commercieel” zijn, want min of meer in overeenstemming met wat in de markt gebruikelijk is. LEES VERDER BIJ HET KATHOLIEK NIEUWSBLAD

10 Replies to “ZWARTE MAFIA BEZIG MET TAKTIEK VAN DE VERSCHROEIDE AARDE OM DEMMINK TE REDDEN”


 1. http://www.krapuul.nl/overig/blog/2064020/wie-wordt-er-rijk-van-belastingen/#sthash.DyulZALV.uxfs&st_refDomain=t.co&st_refQuery=/CLKjmbS20L

  Er wordt nu door een internationale groep gekeken of men Goldman Sachs alsnog voor het gerecht kan slepen. Niet alleen Griekenland werd geholpen hun schuld te verstoppen en zo hun kredietwaardigheid te verhogen. Het was tot 2008 geen ongebruikelijke gang van zaken bij met name de kleinere EU-landen.”

  Aan dat verstoppen hielp dus mark rutte ook actief mee incluis geheel onze wetgever(boven en onderliggende waarden bankboekhoudingen)en kreeg deze zelfs van ex goldman en ecb president mario draghi 1 miljard smeergeld om te helpen de onnodige 200 miljard voor Griekenland rond te krijgen. Verzwijgen bedonderen en incasseren dus!En zo staat dijselbloem dan ook te plassen.

 2. Lijkt mij dat de blauwe mafia dat aanvecht, en vervolgens met aantal zaken aantoont of het commercieel is of niet, de rechter kijkt vervolgens niet naar de inhoud van de schrijfsels.

  dus weltrusten met je zwarte mafia ………..

  Hoe is het eigenlijk met je Eigen stichting gesteld, alle zaakje op orde.
  Kunnen je donateurs er beetje mee leven dat je de hele dag beetje in de bank hangt. En een klein momentje van de dag spendeert aan copy pasten van Alex Jones en de Telegraaf.

 3. Dat belastingdiensten die al onze Waarden en Bezittingen willen inpikken tegen hun Waardeloze papierflapjes en ons als Slaven willen neerhouden hadden we al wel kunnen bevroeden gezien waar die vandaan komen.

  Ons bij voortduring de afgrond inwerken en alles afnemen spelen ze listig in samenspan met alle instanties diensten overheden wetgevers msm politiek en joods monopolie industrien. Zo veroorzaken ze mede hun speculaties grond en bouwfrauden dienende grote chronische stromen migrerende Volksstammen die ze voortdurend afromen en dan voortjagen hetzij weg of de dood in.

  Zo joegen ze afgelopen 40 jaar Ierland leeg en kochten alles voor appel en ei op waarna ze dat in de eu lazerden en de prijzen vertienvoudigden en zo deden ze Engeland Schotland Nederland nu en jagen alles zuidwaarts en naar de briclanden.

  Ook grotergeld opjagen door bankgeheim te stoppen voor resident geld en dat bankgeheim dan wel aan de russen als nieuw geld te geven die dus al half Duitsland en Engeland hebben opgekocht en constant met doomsdayberichten over belasting vrees aan te jagen net als ons de zorg indwingen door steeds kanker te verspreiden en daar daags horrorverhalen dan over te sproeien.

  The origin of “lawful money” and the destroyer of Empires http://one-evil.org/content/symbols_gold.html

  http://hoeiboei.blogspot.nl/2011/11/mongools-monetair-beheer.html

 4. Ja belastingdienst gaat sinds buiten wet vogelvrijtelling Bevolking in 1991 altijd tegen iedereen in hoger beroep daar 99% dan toch wel zullen verliezen als dezen een gunstig 1ste uitspraak hadden daar meesten immers de stress de kosten en tijd en energie geen eens kunnen opbrengen…actieve criminele wanbetalers dus de overheden algemeen.

  Belastingdienst wordt op velerlei wijzen als plunder manipulatie Volks verkrachtings intimidatie en terreurwapen misbruikt.

  Waarnaast misselijkerwijs de ca 20 centraalbankiers in Europa geen Cent ooit hebben behoeven betalen aan belastingen.

  Want reken zelf maar 1 al de rotchilds die in 2011 ter waarde van 100 triljoen/biljoen aan hun assets toe voegden wat hun totaalwaarde op ~600 triljoen/biljoen bracht dan had heel Europa nooit het woordje schuld in de dikke van dale behoeven te vinden áls die ns een keer ook gaan betalen.

  Feit is namelijk die bankiers zijn de belastingdienst en laten zich ook rechtstreeks van uit de diensten belastinggelden toe transferen. Daar doet t swiss van heer gelauf ook aan mee.

  Mogelijk dat van belastingdienst zijde de family cohen er achter zitten die deze dienst als terreur en intimidatiewapen misbruiken en de dienst beheersen en dit wellicht dan 1 van hun afpersdatabanken mede is dat precies weet welk rechter geen belasting over de bijbanengelden betaalde en ze dezen dan afpersen. Wellicht de belastingdienst zo bepaald wat de rechters zullen uitspreken.

  1. Natuurlijk knipperen de cohens niet met de ogen van een afpersinkje meer of minder die er al met 9 miljard(via Metroproject) en 3,1 miljard(job cohen) vandoor gingen van ons Goede Geld. Maakt wel duidelijk dat die zelf ook nooitteniet een Cent Belasting Betaalden!!!

 5. Interessante rechtszaak.

  Het artikel in KN bezigd niet het woord Demmink of pedofilie.
  ANBI-status betekend, als ik het goed heb, dat het Katholieke Nieuwsblad geen belasting behoefde te betalen over donaties, zoals andere publicisten op internet, omdat ze zijn aangesloten bij de Roomse Kerk.

  Dus men meent dat de Katholieke Kerk filantropisch is?
  Ja, Hertog Alva was hartstikke filantropisch!
  Spaanse Inquisitie was een filantropische instelling, het bombardement op Orthodox Servië voor een Rooms Katholiek Europa door de Nederlandse luchtmacht 1999 was filantropisch.
  Generaal Franco die een opstand tegen de RK Kerk onderdrukte, deed dat uit filantropische redenen en de Rooms Katholieke Grootgrondbezit in Nederland is filantropische Sociale Woningbouw.

  Wat moet je toch met lieden die de simpelste leugen niet eens controleren.
  Demmink lijkt me prima geframed door Micha Kat, maar om er nu een dekmantel voor Rooms Katholieke misbruik van te maken gaat toch wel weer wat ver gaan.

Geef een reactie