ZWIJGEN MSM BEWIJST FRAUDE OM IN GELAUFF-SMAADZAAK

WAAR DE MSM TOT VOOR KORT NOG ALLES OP ALLES ZETTEN OM MICHA TE SLOPEN EN TE DEMONISEREN, IS HET NU ER TIEN MAANDEN TEGEN HEM IS GEEIST MUISSTIL * DE REDEN: AANDACHT VOOR DE GELAUFF-SMAADZAAK ZOU SLECHTS LEIDEN TOT STEUN VOOR MICHA * DAAROM ZWIJGEN DE MSM NU WAARMEE DE WEERZINWEKKENDE FRAUDE VAN JUSTITIE OPNIEUW IS BEWEZEN
[wp_ad_camp_1]
Micha Kat: een publicist die alleen in complotten gelooft; Publicist Micha Kat opgepakt; Werk- en celstraf geeist tegen Micha Kat voor bedreiging; Micha Kat nog zeker twee weken vast; Micha Kat opgepakt op Schiphol; Bekladder Micha K. veroordeeld; Micha Kat voor de rechter; Micha Kat veroordeeld voor bedreiging en belediging; Journalist Micha Kat voorlopig op vrije voeten; Oud-NRC-journalist Micha Kat langer in voorarrest; Oud-NRC-journalist Micha Kat opgepakt op Schiphol. Aldus een selectie van de misschien wel 100 artikelen over mij de afgelopen jaren in de MSM, deel van een zorgvuldig door Joris Demmink cs. aangestuurde campagne (a la Henk Krol) mijn geloofwaardigheid te vernietigen. Let wel: geen enkel medium heeft gedurende deze slandering-campaign Micha gemeend om weerwoord te moeten vragen hetgeen het malicieuze karakter van de stukken eens te meer aantoont. Maar nu er 10 maanden tegen mij is geeist wegens ‘belediging’ van Marcel Gelauff is het stil. Muisstil. De criminele MSM hebben hun kruit tegen mij verschoten. Het werkt niet meer. Sterker: het werkt nu (voor hun) averechts, in mijn voordeel dus als er nog meer aandacht zou worden gegeven aan het hetze van Justitie tegen mij die inmiddels qua misdadigheid nazi-achtige vormen begint aan te nemen. Er is de afgelopen jaren zo veel gebeurd dat mijn geloofwaardigheid en mijn gelijk heeft aangetoond (met als climax de rechterlijke beslissing Demmink te onderzoeken als verdachte van verkrachtingen), dat er nu geen ruimte meer is voor de MSM door te gaan. En dus zwijgen ze opdat de pedofielen in het duister met mij kunnen afrekenen in rechtszaken die uiteindelijk zullen worden gesloten voor publiek. Niemand mag zien tot welke krankzinnige diepten de pedofielen van het OM kunnen afdalen om ‘hun’ kinderverkrachters te beschermen tegen het licht van de waarheid. Moet u zich even voorstellen: de top van Nederland bestaat uit criminele pedofielen en kinderverkrachters. De MSM weigeren niet alleen hierover te berichten, maar nemen deze criminelen zelfs actief in bescherming zoals Marcel Gelauff deed door Jeroen de Jager van de zaak-Demmink af te halen. Dan is er een journalist, Micha Kat, die de wandaden van de pedofielen wel exposed. Vervolgens gaan de MSM deze journalist ook weer kapot maken. En als de hele zaak dan tot een climax komt en Micha langdurig achter de tralies lijkt te zullen verdwijnen… dan zwijgen de MSM in plaats van met grote letters te koppen: COMPLOT-JOURNALIST MICHA KAT VOOR TIEN MAANDEN ACHTER DE TRALIES. Toch mooi hoe de MSM zichzelf keer op keer verraden en te kijk zetten.

3 Replies to “ZWIJGEN MSM BEWIJST FRAUDE OM IN GELAUFF-SMAADZAAK”

 1. Waarop een wakkere reaguurder daar opmerkt:

  ====================
  The problem with quoting churchill is you’re lending credibility to a war criminal and a mass murderer.
  ====================

  Ze verlenen elkaar dus naadloos (als een monoliet) kredietwaardigheid:

  Barack Obama die Hillary Clinton aanbeveelt zeg maar.

 2. Het “vrije Westen” staat onder de grenzenloos krankzinnige macht en controle van ‘adapted compensated psychopaths’ van prins Bernhard kaliber.

  En die willen ons allemaal vrij maken.

  Ze lijken de ‘alien mindset’ bij elkaar te herkennen zoals deze reaguurder op ZeroHedge de ‘mindset’ van de sofistische moordenaars van Socrates die in Griekenland achter de schermen aan de touwtjes trekt (hetgeen steevast in een rokende puunhoop eindigt), tracht op te hemelen door een quote van Winston Churchill:

  ======================
  “Greece, the land that gave birth to democracy and whose ancient culture laid the foundation for Western civilization, is now a nation for sale. Having fought heroically in World War II against both Mussolini’s and Hitler’s armies (inspiring Winston Churchill to say that “until now, we knew that Greeks were fighting like heroes; from now on we shall say that the heroes fight like Greeks”), contemporary Greece has lost its sovereignty under peacetime conditions, courtesy of a German-led EU and its own obsequious, servile, cowardly and oleaginous political leaders.
  ====================

 3. LS…

  Journalisten zijn meestal pseudo intellectuele gratis bier en shampoupel zuipende uitvreters zonder enige werkelijke bijdrage aan wat dan ook. Karakterloze overschrijvers van wat hen van bovenaf wordt gedicteerd.Dat is ook de rede van hum zombiegdrag in de zaken Micha ! David Icke weet het subliem te verwoorden. Ook een steeds weer lachwekkend voorbeeld is Afshin Elian de Zionisten Hoer van Elzeviers Zionisten Pleepapier. Die vraagt zich nog steeds publiekelijk af waarom het westen geen vuist maakt tegen ISIS…
  De geitenneuker denkt nog steeds dat elke Nederlander gek is…

Geef een reactie