BREAKING: RAADSHEER DIE IN 2014 VERVOLGING DEMMINK GELASTTE STIERF IN MAART ONDER ZEER VERDACHTE OMSTANDIGHEDEN

RAADSHEER ROB VAN DEN HEUVEL GELASTTE IN 2014 SAMEN MET OUDERLING ABBINK DE ‘VOORTVARENDE’ VERVOLGING VAN JORIS DEMMINK WEGENS DE VERKRACHTING VAN TWEE TURKSE JONGENS * MEDIO MAART KWAM HIJ OM HET LEVEN IN EEN BIZAR EN ZEER VERDACHT ONGELUK * GEEN ENKEL MEDIUM NOEMDE ZIJN ROL IN DE ZAAK-DEMMINK, OOK DE TELEGRAAF NIET * GA ER MAAR VANUIT DAT WE HIER TE MAKEN HEBBEN MET DE DEMMINK-SQUADS

EXTRA: DIT ALLES MAAKT DE ASIEL-AANVRAAG VAN MICHA ALLEEN MAAR NIJPENDER EN DRINGENDER!

Het doet sterk denken de advocaat van Frank Leenders Gerard Hamer die op de drempel van 2009 dood van zijn fiets viel. Ook advocaat Hans Anker lijkt onder handen te zijn genomen door de Demmink-squads. Hier alle achtergronden. Maar nu lijkt er een nieuwe naam te kunnen worden toegevoegd aan de lijst van ‘Demmink-doden’, die van raadsheer Rob van den Heuvel die samen met Ouderling Abbink en raadsheer Roessigh Bakels begin 2014 de vervolging gelastte van Joris Demmink. Lees hier de feiten en omstandigheden rond zijn dood die qua red flags nog extremer zijn dan die rond de dood van Gerard Hamer. Dodelijke ongevallen met roeiboten zijn zeldzaam. Het is bijna tien jaar geleden dat een roeier van Pampus het leven liet bij een aanvaring met een binnenvaartschip. In 1994 verdronken bij een tocht over het Wolderwijd nabij Zeewolde drie vrouwen en een man, allen lid van Amenophis. Volgens de media-berichten heeft de Landelijke Eenheid van de politie het ongeval onderzocht. Maar ja, de landelijke korpschef Gerard Bouman is inmiddels ook niet meer onder ons. Toeval? Of kwam de zaak terecht bij Pieter Jaap Aalbersberg? Bizar is dat de derde rechter die in 2014 de vervolging van Demmink gelastte, Roessingh Bakels, ook een van de rechter was die tien dagen geleden besliste dat het OM Demmink niet verder hoeft te vervolgen. Dat maakt direct duidelijk waarom hij nog leeft. Dus twee rechters die in 2014 de vervolging van Demmink gelastten, Abbink en Roessigh, beslisten recent dat hij niet hoeft te worden vervolgd. Dit is keihard bewijs voor manipulatie van de samenstelling van de colleges.

6 Replies to “BREAKING: RAADSHEER DIE IN 2014 VERVOLGING DEMMINK GELASTTE STIERF IN MAART ONDER ZEER VERDACHTE OMSTANDIGHEDEN”

 1. Psychopaten zijn proactief ‘pure evil’ en bekokstoven dit type zaken zeker. Alleen laten ze daarbij typisch geen vingerafdrukken achter. Het laat hen ook ijskoud als een ander voor hun horror-crime veroordeeld wordt.

  Het is dus buitengewoon lastig/vrijwel ondoenlijk om tegen psychopaten bewijs te vergaren dat door een rechter als wettig en overtuigend wordt gezien.

  In een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV wordt trouwens ieder bewijs tegen “the powers that be” van tafel geveegd. Zo zien we een voormalige koninklijke familie die in 1940 volkomen bewezen de kroon in de modder heeft gegooid en daarmee enorm schadelijk (en vele, vele Nederlanders ONNODIG het leven of erger gekost hebbend) hoogverraad heeft gepleegd/Nederland juridisch heeft uitgeleverd aan Hitler c.s., ongestraft niet alleen teruggekeerd binnen de landsgrenzen, maar ook volkomen onbeschaamd, alsof het de normaalste zaak van de wereld is, de vooroorlogse positie weer ingenomen hebbend (althans dat moet de bevolking denken, die niet op de hoogte is van de kleine wijziging als PSYCHOPATHISCH VERHOLEN stadhouder van de USA/GB).

  Hier wat gedelibereer van historici aangaande het ‘adapted compensated psychopathic’ gedrag van Willem de Verschrikkelijke, de gezellige “Vader des Vaderlands”:

  Niet de prins, maar de Staten waren verantwoordelijk voor het nietsontziende beleid rond Den Bosch (aldus een fundamenteel liegende Fasseur type historicus….DSR). Het is de vraag of Oranje hier überhaupt van op de hoogte was.” Adriaenssen was daarvan overtuigd, ook al heeft hij er geen schriftelijk bewijs voor kunnen vinden. Het ontbreken van de smoking gun deerde hem niet. Oranje wilde volgens hem geen vingerafdrukken nalaten.

  Historicus en Oranjebiograaf Erik Swart kan zich wel vinden in de redenatie van Adriaenssen: “Het valt mij op dat er geen schriftelijke correspondentie bestaat over de ontvolking van de meierij van Den Bosch. Ik heb weleens met de gedachte gespeeld dat Oranje dit soort zaken bewust mondeling afhandelde. Ik acht het niet onmogelijk.
  ——————-
  Dat laatste acht ik ook niet onmogelijk…..zelfs in lijn met de verwachtingen bij de ‘alien mindset’.

  Beter is TESTEN EN UITNEMEN je bent een rund als je met vuurwerk stunt !!!

  1. m k zegt:
   Dank Dinges!
   Dit hele artikel laat nog veel meer alarmbellen rinkelen!
   Waarom de roeiers niets hebben gedaan, blijft een raadsel. Eggenhuizen: ,,Ze hebben op de heenweg de duwbakken al zien liggen. Die kun je niet over het hoofd zien.’’
   Je holt jezelf in de pedo-beschermings-ijver mijlenver voorbij, Dinges!

   1. Inderdaad Micha, dit moet een moord zijn en geen ongeluk. Het laten passeren van een vrachtschip op precies het goede moment zodat de roeiboot onder de duwbakken terecht komt, kun je natuurlijk makkelijk van tevoren plannen en organiseren. Als je iemand om het leven wil brengen, is dat wel de meest eenvoudige manier inderdaad.

    Mijn hemel wat ben je hemeltergend dom, Micha. En niet eens omdat je denk dat dit ongeluk een vooropgezet plan is maar omdat je denkt dat mensen je uitleg geloven.

    1. Kat is zo in de war dat hij alweer was vergeten dat Demmink reeds in 2016 ‘van de haak’ omdat het OM had besloten de strafzaak te seponeren. Wat dan nog het nut is van de inzet van de Demmink Squads mag Joost weten.

Geef een reactie