ONGEKEND DEMMINK-SHAM TRIAL OFFENSIEF VAN JUSTITIE; ALLE GRENZEN NU DOORBROKEN

ZOWEL IN DE ZAAK-ELS BORST ALS DE ZAAK-EVERINK IS GEEN ENKELE RELATIE MEER MET DE REALITEIT * MSM ONDERZOEKEN NIETS, STELLEN NIETS TER DISCUSSIE * VANAF NU KAN ELKE NEDERLANDER WORDEN OPGEPAKT VOOR WILLEKEURIG WELKE MISDAAD * VERDACHTE MOORD EVERINK IS ‘VAN ADVOCAAT GEWISSELD‘ MAAR WE MOGEN DE NAMEN NIET WETEN: JAN VLUG, YEHUDI MOSZKOWICZ, RICHARD KORVER OF BENEDICTE FICQ: KOM ER MAAR IN!

EXTRA: BETROKKENHEID OVERHEDEN BIJ ‘BRUSSEL’ OPNIEUW BEVESTIGD DOOR KRANKZINNIGE OPERETTE ROND ‘FREELANCE JOURNALIST’ FAYSAL CHEFFOU

[wp_ad_camp_1]

Dit is precies waar de pedofielen jarenlang op hebben aangestuurd: een strafproces waarin feiten en omstandigheden geen enkele rol meer spelen, waarin de ‘advocaten’ van de ‘verdachten’ volledig aan de ketting liggen van het OM en de Staat, waarin rechters vonnissen uitspreken op basis van vantevoren ontvangen oekazes uit Den Haag, waarin slechts de MSM worden toegelaten ‘verslag te doen’ zonder dat er ook maar enig eigen onderzoek plaatsvindt. Nu is het zover. Bovenstaande criteria gelden voor de volle 100% voor de zaken-Els Borst en Everink zoals ze in het verleden golden voor de zaken-Baybasin, Vaatstra, Deventer Moordzaak en al die andere schijnprocessen die reeds 20 jaar geleden eufemistisch werden omschreven als ‘gerechterlijke dwalingen’. Let op het bericht in De Telegraaf waarin staat vermeld dat Everink-verdachte tenniscoach De J. ‘van advocaat is gewisseld’ waarvan we nu zelfs de namen niet meer mogen weten omdat deze advocaten dan te zeer worden exposed als nep-raadsmannen a la Jan Vlug en Noelle Pieterse. We moeten nu geloven dat De J. Everink vermoordde omdat hij ‘van zijn schulden af wilde’. Bart van U. ‘vermoordde’ Els Borst ‘wegens het euthanasie-beleid’ van 20 jaar geleden en Volkert van der G. vermoordde Pim Fortuyn wegens ‘de bont-industrie’. Als dat allmaal zou kloppen, hoeveel politici zullen er dan worden vermoord ‘wegens het steunen van Demmink en de pedofielen’ of wegens de fraude rond het MH 17-‘onderzoek’?

6 Replies to “ONGEKEND DEMMINK-SHAM TRIAL OFFENSIEF VAN JUSTITIE; ALLE GRENZEN NU DOORBROKEN”

 1. hoef je ook niet te geloven want die worden verspreid door mensen die hem haten omdat hij homo is!

  Nou dan zitten we bij Kat aan het goede adres, aangezien je regelmatig in je relaas homo s als algemeen kinder misbruiker etaleert, oftewel de homo is regelmatig de makkelijke zondebok van de heer Kat.

  Overigens heb jij eerder verkondigd aan Martin Vrijland dat het helemaal niet zo probleeem was dat een relatie van fam Poot in het verleden kinderen heeft misbruikt

  “” ga je lopen bleeeren dat er in Amerika een mannetjes is die iets fout heeft gedaan met kinderen”” tijd 7.31 https://www.youtube.com/watch?v=pKUdfcub150

  Maar goed Kat we verwachten van jou een uitgewerkt stuk over de toedracht van Everink en waarom de huidige verdachte het niet geweest kan zijn.

 2. “”We moeten nu geloven dat De J. Everink vermoordde omdat hij ‘van zijn schulden af wilde’.””

  Als een rechecheur Kat nou eens vanuit Ierland eens wat inzicht geeft hoe het wel zit, overigens lijkt me het juist heel voor de hand liggend aangezien de meeste moorden/ en andere strijd voornamelijk voortkomen uit de relatie sfeer of geld

 3. O ja Dinges de EU is heel goed voor jou en voor Nederland en maakt je rijk en gelukkig! Dus stem ‘ja’ bij het komende referendum over Oekraine! Rutte zegt het toch zelf? En vergeet ook niet alle vaccinaties te nemen want dan ssje heel gezond en extra gelukkig! En al die rare pedofielen-verhalen over Demmink hoef je ook niet te geloven want die worden verspreid door mensen die hem haten omdat hij homo is! Wat is het leven toch simpel, Dinges!

  1. Ja Dinges en Jasper S. heeft Marianne Vaatstra vermoord en mannen met baarden vanuit grotten in Afghanistan hebben de WTC-torens neergehaald en Poetin heeft de MH 17 uit de lucht geschoten! Je bent rijp voor de inrichting, Dinges!

Geef een reactie