Eén reactie op “8 O’CLOCK RED PILL 22-2 MET BOMBSHELL UPDATES OP ALLE FRONTEN!”

  1. De USA ‘deep state’ zit juist achter de straffeloze *onwettige* terugkeer op het pluche van het in 1940 afgedankte Oranje staatshoofd Wilhelmina van O..
    Het volk gelooft in bizarre ‘pure evil’ baatzuchtige praatjes van deze psychopaten (en niet degenen die er tegen waarschuwen) en eigenlijk krijgt het wat het verdient….zoals ook Maund in een artikel op Zero Hedge reeds opmerkte (waarin hij ook aangaf dat “democratie” er aldus voor zorgt dat “de manipulatief baby kussende maffia” steeds in het zadel blijft. Dat ‘democratie’ een ideaal politiek systeem voor psychopaten is, die het gegarandeerd tot *lastig aan te pakken* ‘mask of sanity’ zullen perverteren…..zover was Maund nog niet…).
    Overigens was het bij jeugdzorg onder Oranje altijd al helemaal mis. Vooral als je (of een gezinslid), net als bij Edwin de Roy van Zuydewijn, toevallig iets van Prins Bernhard had gezien/wist….dat het daglicht helemaal niet verdragen kon.
    Uiteraard gaat dat op den duur tegen alles dat normaal is gericht worden…..maar de massa ziet dat niet (of pas als het te laat is).

Geef een reactie