ALLEEN DE BEKENDSTE COMPLOTDENKER VAN NL KAN TWAN HUYS NOG REDDEN

ALLES WAT TWAN HUYS DOET BIJ RTL LATE NIGHT IS FAKE, GESPIND EN GESPEELD EN DAT HEBBEN DE MENSEN NU DOOR * ALLEEN ECHTE, AUTHENTIEKE GASTEN KUNNEN HET FALENDE PROGRAMMA ERBOVENOP HELPEN * EEN UITZENDING OVER COMPLOTDENKERS MET MICHA, CHRIS KLOMP, JELLE VAN BUUREN EN HARAMBAM KAN HET TIJ VOOR TWAN DOEN KEREN * NEEM CONTACT OP MET TWAN EN VRAAG HEM DIT ASAP TE REALISEREN * HISTORY IN THE MAKING?

HILVERSUM – Het verdwijnen van RTL late night uit de kijkcijfertop-25 is niet het enige probleem voor presentator Twan Huys. Ondanks sterke gasten en lovende kritieken op zijn interviewstijl, blijkt hij een meester in het laten wegzappen van kijkers. Dinsdag was Twan Huys voor het eerst niet te vinden in de top-25 van best bekeken programma’s op tv. Dat hij slechts 366.000 kijkers trok was des te opvallender omdat het programma begon na Ontvoerd met John van den Heuvel. Dat scoorde wél goed met 824.000 kijkers. Het blijkt na anderhalve week exemplarisch voor Huys. Sinds de geruchtmakende start van het programma wist alleen de uitzending met pornoactrice en Trump-kwelgeest Stormy Daniels méér kijkers te trekken dan het programma ervoor (+20%). Voorlopig dieptepunt is de uitzending van afgelopen vrijdag, toen van elke drie kijkers van The voice senior er direct twee wegzapten toen ze Twan Huys zagen. In totaal heeft de presentator op die manier sinds zijn start al 2,9 miljoen RTL4 -kijkers laten verdampen

Eén reactie op “ALLEEN DE BEKENDSTE COMPLOTDENKER VAN NL KAN TWAN HUYS NOG REDDEN”

  1. Kijkers zitten helemaal niet te wachten op een stel raaskallende gekken die complete wartaal uitslaan over Demmink c.s. Daarnaast is het een talkshow maar Micha heeft natuurlijk geen zin heeft om aan tafel te zitten want dan moet hij naar Nederland komen en ook nog zijn welverdiende straf ondergaan. Of heb je weer een vrijgeleide nodig?

Geef een reactie