6 Replies to “ALS ZIJ DIE WETTEN MAKEN ZICH ER NIET AAN HOUDEN…”

 1. U beweerd dat de Loyalisten de Katholieken van Ierland uitmoordde?

  Mijnheer Kat, dat beweren is propaganda. Net als eerder uw steun voor Pallywood propaganda vorig jaar. Het is mij niet bekend waarom u dat doet, maar mensen hier in het zuiden die de romanistische propaganda steunen zoals u, vervolgen mij waar ze maar kunnen.

  Ook uw aanvallen op slechts de Telegraaf als propaganda producent, hoewel u onlangs een interview hield met een medewerker die duidelijk ten antwoord gaf dat pedofilie zich verspreid over alle kranten redacties, niet slechts een van de zuilen, doet uw betrouwbaarheid geen goed.
  Ook uw effectiviteit niet, ook niet het woord “propaganda” uit uw mond, want u begrijpt niet wat het woord betekend.

  Wat er werkelijk gebeurd is in Ierland is dit:
  De Heilige Inquisitie gaf opdracht alle mensen met Bijbelkennis in Ierland uit te moorden. Deze orders zijn nog steeds bezig. Oliver Cromwell en Koning Willem van Oranje konden die genocide stoppen. Oliver Cromwell heeft ook de moord op de Waldenzen trachten te stoppen.

  U schaart zich aan de zijde van de Rooms Katholieken, niet aan de zijde van het volk. Als u zich aan de zijde van het Ierse volk zou scharen, dan zou u uitleg geven over de werkelijke geschiedenis, zoals ik dat doe. En zo ook tegenover het Nederlandse volk, u kan verschillende kranten aanvallen vanwege de propaganda, maar slechts aanvallen op de Telegraaf is onterecht en maakt uw werk inzake corruptie van informatie voorziening volstrekt onbelangrijk.

  Het is spijtig dat ik me bij uw oppositie moet scharen, want uw vijanden zijn mij vaak minder sympathiek dan u. Maar als u leugens zo in uw producties plaatst zoals in deze toespraak, mbt tot de Ierse geschiedenis, terwijl juist de waarheid van belang heeft en ook draagkracht heeft voor een volksverzameling, dan kan ik slechts waarschuwen voor uw paapse Pallywood steunende ongefundeerde insteek. Pallywood noem ik paaps, omdat de Loyalisten bewezen hebben dat de IRA wapens leverden aan de PLO, dit is afdoende gedocumenteerd op internet.

  1. Jammer Soldaat maar je kent het ware verhaal niet. Ik wel. De waarheid staat bij mij altijd voorop, maar het grote kenmerk van de waarheis is nu juist dat de NOOIT prettig is te horen. Ook voor jou blijkbaar niet.

 2. LS…

  In het Zionistenblaadje Elzevier las ik dat de ABN boos en verontwaardigd is over het volksgericht van de Tweede Kamer over de bonussen etc. Misschien dat je daar nog iets aan toe te voegen hebt gezien dit ook een voorbeeld is van rovers en plunderaars die niet veroordeeld mogen worden want ze hebben zulk goed werk verricht…

 3. Ze zijn in Den Haag knettergek geworden. Want de zieltogende Dollar (Euro, Pond) kan nu alleen nog maar met militaire afpersing en met gappen overeind gehouden worden.

  Ons op lucht gebaseerde fiatgeld is zèlf tot een modern imperium geworden! En imperia leven van gappen bij de buren die ze aankunnen.

  Onze politici zijn de criminele handlangers van even criminele bankiers en ze kunnen niet langer de indruk corrigeren dat ze het nederlandse volk op een verschrikkelijke manier verraden hebben.

 4. Volkomen met je eens Micha. In ieder geval laten onze door de politie afgetuigde en door de MSM zo schandalig gediffameerde studenten het er niet bij zitten. De grote protestmars van de UvA is een mooi en heel belangrijk begin. Wij hier weten dat ze in feite opstaan tegen de uitplunder-politiek van onze regering. Studenten geven echt heel veel gewicht aan revolutionair verzet!

  https://www.youtube.com/watch?v=gxeLnS7JVi4

Geef een reactie