BREAKING AND BOMBSHELL NU OP NRCOMBUDSMAN: FAKE NEWS EXPLOSION BIJ NOS DE DAG VOOR DE DEMO VAN DE GELE HESJES

KOMT JAN DIJKGRAAF OOK OPDRAVEN IN HILVERSUM OF VINDT HIJ EEN DEMO BIJ DE NOS ‘TE VER GAAN’?

DE NWO EN DE ELITE KOMEN NU DAGELIJKS MEER IN DE PROBLEMEN OMDAT HUN SPINS EN LEUGENS DAGELIJKS VERDER WORDEN EXPOSED * DUS MOET DE NOS OOK DAGELIJKS TOEVLUCHT NEMEN TOT SMERIGER EN KRANKZINNIGER LEUGENS OM DE BILDERBERGERS NOG IETS LANGER AAN DE MACHT TE KUNNEN HOUDEN * BEKIJK HET HELE VERBIJSTERENDE VERHAAL OP NRCOMBUDSMAN

2 Replies to “BREAKING AND BOMBSHELL NU OP NRCOMBUDSMAN: FAKE NEWS EXPLOSION BIJ NOS DE DAG VOOR DE DEMO VAN DE GELE HESJES”

  1. Oja! Want die gele hesjes zijn ook zo’n grote bedreiging voor de NWO dat er alles op alles moet worden gezet om dat gevaar af te wenden!

    Hoewel… Die ‘beweging’ zit natuurlijk van nature al als los zand in elkaar, door de hoofdzakelijk verstandelijk beperkten die er zich toe aangetrokken voelen. De interne ruzies slopen die tent al harder dan enig nep-nieuwsbericht wat ze ooit bij de NOS zouden kunnen verzinnen. Zet Nico van den Ham ergens tussen, en je hebt instant herrie in de tent.

    Burgemeester Femke Halsema haalde de briljante streek uit door toen die nitwits met z’n allen aan haar voordeur stonden te bellen, de afspraak te maken om een keer een delegatie te sturen en eens rustig om de tafel te gaan zitten. Halsema heeft uiteraard nooit meer wat van ze gehoord, want je denkt toch zeker niet dat het die stoempetoempers lukt om overeenstemming te bereiken over wie van de gele hesjes de hele groep in zo’n gesprek zouden moeten vertegenwoordigen? Van Micha’s eigen ‘sterreporter’, die hazelip uit Maastricht die we tegenwoordig zo ongeveer om de dag kunnen zien verkondigen dat er heueull veueulll aan de hand is in de wereld, krijgen we mee hoe ‘de gele hesjes Limburg’ overhoop liggen met ‘de gele hesjes Maastricht’, waardoor van de weeromstuit de ene helft de tekst van de slogan ‘Rutte rot op’ lijkt te vergeten, en de andere helft de wijs. In Rotterdam zag ik dat de groep gele hesjes was geslonken tot maar liefst 47 man, waarbij ik geloof ik ook per ongeluk nog een aantal wegwerkers heb meegeteld die bezig waren met werkzaamheden aan het riool.

    Alle gele hesjes in heel Nederland bij elkaar opgeteld zouden in aantal nog niet genoeg zijn voor een deelraadszetel in Tietjerkstradeel, dus het is het niet te verwachten dat er een echt grote redactie op zal worden gezet die nepnieuws moet verzinnen die op deze groep gericht is.

    Nee, die gele hesjes worden een even groot succes, en bestaan trouwens ook uit dezelfde deelnemers, als occupy, anonymous, break the system, en vul verder maar al die verzamelingen van verwarde personen in…

  2. Hou toch op, gek. Als die tien gele hesjes ergens zouden moeten demonstreren, dan wel bij een goedkoop hostel in Ierland, waar een of andere gestoorde ziel dagelijks zijn op internet bij elkaar gesprokkelde waanbeelden weet te vinden.

Geef een reactie