BREAKING: ARTIKEL IN DE VOLKSKRANT OVER INTEGRITEITS-PROBLEMEN BIJ VVD GESCHREVEN DOOR… AIVD

MAAR WIE IS VOLGENS DIEZELFDE KRANT EEN ‘PARANOIDE GEK’? JUIST JA! MICHAATJE KAT! * HET BEGINT NU ALLEMAAL WEL HEEL ENG EN LUGUBER TE WORDEN * FTM VOLLEDIG KALLTGESTELLT IN ONDERZOEK NAAR HENNIE KEIZER: ER MAG NIET MEER OVER WORDEN GESPROKEN

EXTRA: MICHA SCHREEF REEDS 6 JAAR GELEDEN OVER MISBRUIK VAN VOETBALLERTJES BIJ VITESSE

3 Replies to “BREAKING: ARTIKEL IN DE VOLKSKRANT OVER INTEGRITEITS-PROBLEMEN BIJ VVD GESCHREVEN DOOR… AIVD”

 1. Voor een psychopathisch netwerk is die pedofiele comorbiditeit van sommige gelijkgestemde geesten alleen maar een begrijpelijk (moet kunnen: ‘The law does not apply to psychopaths’!) maar toch lastig bijverschijnsel, omdat het, zo blijkt in de praktijk, de aandacht (van de enorme overmacht aan door normale emoties belaste ‘gullible fools’) op je kan vestigen.

  Men ziet dit ook aan de hardnekkigheid waarmee MK zich gericht op dit (spectaculair weerzinwekkende) BIJverchijnsel van psychopathie, dat inderdaad ook Truus van de Schillenboer eens stevig achter haar oor zou doen krabben, zou de realiteit eens tot haar doordringen….zoals in het geval Dutroux, concentreert.

 2. De vooroorlogse Nederlandse CVD (Centrale Veiligheids Dienst) is na de oorlog door SS psychopaat Bernhard vervangen door het BNV (Bureau ofwel Bernhards Nationale Veiligheid) tamelijk onprofessioneel en vol met bedenkelijke figuren en rechtse illegale verzetshelden, alles onder toezicht van de USA/GB.
  Dit liep een beetje uit de hand en toen heeft Bernhard (inmiddels in rustiger vaarwater en meer zeker ervan, dat zijn PP = Psychopathisch Project met de Nederlandse ‘gullible fools’ leek te gaan werken) de zaak wat geprofessionaliseerd en dit is de BVD geworden (de Binnenlandse ofwel Bernhards Veiligheids Dienst) en de MIVD (de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst, bekend van o.a. het Dossier Spijkers).
  De BVD is inmiddels de (PB BV) AIVD genaamd.

  Dus die zijn letterlijk GEBOUWD op psychopathie met evt. een ‘pure evil’ soort “pedofilie” als comorbiditeit.

  Dat maakt dit inderdaad interessant.

Geef een reactie