BREAKING: CHANTAGE NEDERLAND DOOR TURKIJE MET DEMMINK PEDO-DOSSIERS NU BEWEZEN; EINDE VAN NEDERLAND

ARTIKEL VAN MICHA VAN 5 APRIL 2007 WAARMEE DE ZAAK-DEMMINK OPNIEUW WERD ‘GEOPEND’ (DEMMINK-3; DE TURKSE CONNECTIE) WORDT NA NEGEN JAAR VOLLEDIG BEVESTIGD * VANDAAG CRUCIAAL KG VAN BAYBASIN TEGEN DEMMINK * DEMMINK EN DE NEDERLANDSE STAAT HEBBEN ZICHZELF VERRADEN IN HUN AANHOUDENDE POGINGEN BEWIJS TE VERNIETIGEN * DIT IS HET EINDE VAN NEDERLAND WANT ONS LAND WORDT NOG STEEDS GECHANTEERD DOOR TURKIJKE * DE DEMMINK-CHANTAGE IS OOK DE SLEUTEL TOT DE WAARHEID VAN HET MH 17-DRAMA

3 Replies to “BREAKING: CHANTAGE NEDERLAND DOOR TURKIJE MET DEMMINK PEDO-DOSSIERS NU BEWEZEN; EINDE VAN NEDERLAND”

 1. Die Demmink heeft (evenals eerder Gijs van der Wiel) natuurlijk “wat” met het vormalig (in 1940 geabdiceerde) Koninklijk Huis.

  Ze hebben (met geweld en daartoe onbevoegd) nog eerder (DIRECT na WOII) bijv. hun (als zodanig bekende) vrindje Lambertus Neher ‘sneaky’ als DG van PTT aangesteld, om m.n. met het NARE probleem van die duizenden postAMBTENAREN weg te komen, die een wettelijke standplaats in Nazi-Duitsland aan hun kont gekleefd hadden gekregen (met alle gevolgen van dien).

  Ook op justitie mag/kan natuurlijk sedert 1945 geen NORMAAL INTEGER individu als SG aangesteld worden.

  “Justitie” is voor psychopaten iets geheel anders dan voor normale individuen.

 2. “Never mind, go on”

  Nederland, in de zin van “Het Koninkrijk der Nederlanden”, bestaat trouwens sedert 1945 al niet meer.

  Jammer en onterecht vind ik, maar Joop van den Ende en John de Mol vinden het wel prima, Wilhelmina en PB eertijds ook, dus alles A-OK.

Geef een reactie