BREAKING: COMPLETE MELTDOWN VAN MARK RUTTE OVER BILDERBERG

EXTRA: VANAVOND PERSCO ROB SCHOLTE VANAF 19:00 IN ZIJN MUSEUM EN VRIJDAG OM 11:00 IN MAASTRICHT

ONZE MP REAGEERT OP WERKELIJK VERBIJSTERENDE WIJZE OP VRAGEN VAN FULL TIME NIEUWE MEDIA-MAN ROGIER HOP OVER BILDERBERG: ‘JE MOEST EENS WETEN WAT DAT BILDERBERG WERKELIJK VOORSTELT’ EN ‘IK GA DAARHEEN ALS MARK RUTTE’ * DAT TERWIJL ZIJN KABINET AS WE SPEAK DE SATANISCHE BILDERBERG-AGENDA AAN HET UITVOEREN IS MET NAME VIA KAJSA DIE DE BILDERBERG-OPDRACHTEN UITVOERT DE VIJHEID VAN MENINGSUITING TE LIQUIDEREN

8 Replies to “BREAKING: COMPLETE MELTDOWN VAN MARK RUTTE OVER BILDERBERG”

 1. ‘IK GA DAARHEEN ALS MARK RUTTE’ * DAT TERWIJL ZIJN KABINET AS WE SPEAK DE SATANISCHE BILDERBERG-AGENDA AAN HET UITVOEREN IS
  ———————
  Puur toeval mensen! Als Mark Rutte de hem meer passende functie van assistent-voorzitter van de Kampeerraad (om maar iets te noemen) had gehad, zou hij ook zijn uitgenodigd voor “Bilderberg”. Heel gewoon. Bewijs het tegendeel maar.

 2. Rob Scholte kan beter gaan baden in de toverdrank……zo groot is het probleem met die door de USA/GB ‘deep state’ geruggensteunde alles ondermijnende psycho’s hier.

  Voor die liegende Ir. Wolleswinkel wordt zelfs misbruik gemaakt van de noodzakelijke mogelijkheid van een integere overheid om OP KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER (en i.c. met name die van de slachtoffers van het abjecte proactieve gelieg) een eerder niet hestaande functie/sinecure te scheppen, normaal bedoeld om overheidspersonen die waarlijk en integer EXTRA = buitengewone (lood)zware lasten moeten dragen, wel direct voortvloeiend (maar niet eigen aan en dus te voorzien) uit hun GOED EN NORMAAL uitgeoefende (immers altijd extra risico’s met zich meebrengende) overheidsfunctie, te kunnen compenseren.

 3. Bizar om te zien dat verreweg de meeste Nederlanders een individu als Mark Rutte meteen in de kont kruipen als ze hem zien. Terwijl Rutte ze besteelt waar ze bij staan (ESM-verdrag) is het vrolijk lachen, even kindje vasthouden (iets waarvan Rutte mogelijk de tranen van ontroering in de broek krijgt), samen op de kiek, samen even een kopje koffie drinken….wat een weerzinwekkende vertoning!

  Maar voor mij en mijn vrouw is het niet meer belangrijk, ik heb shithole-country Nederland nog bijtijds kunnen verlaten, één van de beste dingen die we in ons leven gedaan hebben.

  Geweldige actie van Rogier! Maar ik weet precies hoe Nederlanders reageren op iemand die recht door zee is. Hij mag nog blij zijn dat hij niet gelyncht is door het diep onnozele falderappes.

 4. Nog vóór het afronden van het vooronderzoek wordt ingenieur Wolleswinkel benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

  Eertijds was Wolleswinkel directeur van de RLD en een gluiperige naamgenoot was secretaris van….de Hoge Raad van (PB BV) Adel. Ra ra wie daar achter zit…
  ————————–
  Typisch common-collusions van psychopathische leugenaars (achter een ***volkomen geacteerd*** buitengewoon mild, redelijk en vriendelijk masker van superieure geestelijke gezondheid, waarachter de proactief agressieve, totaal rabiate, vreesloze, moordzuchtige krankzinnige type Churchill schuilgaat) die de overheidsadministratie hebben geïnfiltreerd en (een staat in de staat vormend) overgenomen.

  ‘BIG PROBLEM’ (!) MENSEN, ‘BIG PROBLEM’ (!)

 5. “FULL TIME NIEUWE MEDIA-MAN ROGIER HOP”
  Dat zijn die momenten dat het gevaar van broekplassen van het lachen op de loer ligt…

  Dat er zo’n door zijn neus lispelende malloot naar de campagne voerende partijleider, door zijn spraakgebrek vrijwel onverstaanbaar staat te roepen “Hé Rutte, hoe zit dat met de Bilderbergconferentie?” Echt een vraag die er voor de lokale politie in Maastricht toe doet, van deze full-time nieuwe media-man…

 6. Er is geen bezoeker van ROL die ook maar een beetje interesse in de kwestie Rob Scholte heeft. Micha schrijft louter over Scholte omdat hij daar, als “onafhankelijk journalist”, centjes voor krijgt.

  Ook leuk dat de schijnbaar zwakzinnige Rogier Hop inmiddels zijn leermeester Micha Kat is overstegen in niveau. Hop krijgt dus wel mensen van niveau voor zijn camera. Kat is inmiddels nog te lui om naar buiten te gaan.

Geef een reactie