BREAKING: DE DERDE AANSLAG OP ROB SCHOLTE, NA BENEN EN LEVEN (WERK EN GEZIN) NU ZIJN VERLEDEN

KOEN SCHUILING EN DE TELEGRAAF SMEDEN EEN SATANISCH PLOT OM ROB SCHOLTE COMPLEET TE VERNIETIGEN EN ‘UIT TE WISSEN’ UIT DE NEDERLANDSE GESCHIEDENIS * OP 1 OCTOBER WORDT ZIJN COMPLETE VERLEDEN -BIBLIOTHEEK, ARCHIEVEN, DIA’S, DOSSIERS (OOK ALLES VAN DE AANSLAG) VERNIETIGD IN EEN HITLER-STYLE BOEKVERBRANDING * DE CRIMINELE GEMEENTE HEEFT DE TELEGRAAF INGESCHAKELD DEZE MISDAAD ‘WEG TE SPINNEN’ DOOR HET TE SELLEN ALS EEN ‘OPENBARE VERKOOP’ * MAAR AAN DE FAMILIE SCHOLTE IS MEEGEDEELD DAT ALLES ZAL WORDEN ‘VERNIETIGD’, OOK ALLE PRIVE-BEZITTINGEN VAN ZIJN VROUW EN KINDEREN

EN DIT GEBEURT ALLEMAAL SLECHTS OM EEN ENKELE REDEN: DAT KOEN SCHUILING EEN PEDOFIEL IS EN WRAAK WIL NEMEN VOOR DE EXPOSURE DOOR SCHOLTE

DEN HELDER – De huisraad van kunstenaar Rob Scholte wordt openbaar verkocht als hij zijn spullen niet uiterlijk 1 oktober ophaalt. Aldus de opening van een stuk in De Telegraaf van gisteren onder de kop Gemeente Den Helder dreigt met verkoop huisraad kunstenaar Rob Scholte. In deze twee zinnen staan reeds twee cruciale leugens die de krant afdrukt in opdracht van en in samenspanning met het ‘bewind’ van de pedofiel (VVD) Koen Schuiling die opereert in nauwe afstemming met Den Haag. Ten eerste is er geen sprake van ‘openbare verkoop’ -de gemeente heeft de familie Scholte letterlijk met zoveel woorden laten weten (het staat zwart op wit) dat alles zal worden ‘vernietigd’- en ten tweede is er geen sprake van ‘huisraad’ maar van een archief en collectie van onschatbare culturele waarde die ondermeer bestaat uit:

-een unieke bibliotheek met meer dan 60.000 boeken (groter dan de legendarische bibliotheek van Boudewijn Buch) waaronder vele eerste drukken zoals van Oscar Wilde
-alle archieven over het leven van Rob als kunstenaar
-alle dossiers uit het leven van Rob zoals die over de aanslag in 1994
-een collectie dia’s van onschatbare waarde
-unieke correspondentie met tal van bekende Nederlanders zoals Joost Zwagerman, Martin Bril en Rudi Fuchs
-alle prive-spullen van de vrouw en de kinderen van Rob en cruciaal materiaal voor zijn rolstoel

Overigens kunnen we er rustig vanuit gaan dat zelfs de mededeling aan de familie Scholte dat dit alles zal worden ‘vernietigd’ een leugen is. In werkelijkheid zullen Schuiling cs. dit alles ‘aanwenden ten eigen voordeel’ en verkopen om met de opbrengst hun eigen zakken te vullen, precies zoals de politie (ook op het gezag van Schuiling) in beslag genomen drugs doorverkoopt. Precies om die reden heeft Scholte dan ook aangifte gedaan wegens diefstal van dit alles door de gemeente.

Hier is zonder meer sprake van een ‘derde aanslag’ op Scholte na die in 1994 waarbij hij zijn benen verloor en die van eerder dit jaar waarbij zijn levenswerk -het museum- werd vernietigd en in het kielzog daarvan zijn gezinsleven. De derde aanslag is gericht op zijn erfenis en geschiedenis: die moet worden ‘uitgewist’ zodat later niemand meer weet wie Rob Scholte was en wat zijn betekenis was voor Nederland. De Romeinen deden ook dit soort dingen: daar kende men de ‘damnatio memoriae’ waarbij alles wat aan een in ongenade gevallen persoon deed herinneren -beelden, boeken, documenten- werd vernietigd. Het is natuurlijk de vraag waaraan Scholte die nog nooit een vlieg kwaad heeft gedaan dit alles te danken heeft. Voor Micha is het antwoord hierop simpel te geven omdat hij zelf te maken heeft met vergelijkbare terreur. Het gaat hierbij niet om wat wij zelf doen -daar is niets mis mee- maar met de mensen die we tegenkomen op ons levenspad. Velen daarvan zijn zo slecht en crimineel, dat een verkeerde of ondoordachte beweging reeds kan leiden tot onze totale vernietiging. Je kunt het ook vergelijken met een argeloze medewerker van een politieke partij, let’s say de VVD, die toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats is. Hij loopt bijvoorbeeld per ongeluk de verkeerde kamer binnen waar juist op dat moment Mark Rutte, Joris Demmink, Marcel Gelauff en Paul Janssen een fles champagne openen. Ai. Foutje. Maar deze ‘argeloze medewerker’ is wel verleden en zal waarschijnlijk worden ‘gezelfmoord’.

Is de vernietiging van de erfenis van Rob nog te voorkomen? Natuurlijk. De mensen van Den Helder moeten massaal de straat opgaan en het vertrek eisen van de criminele pedofiel Koen Schuiling. Dit bericht moet worden verspreid en gedeeld op alle denkbare social media. Het is nooit te laat for justice. Daarnaast is er het juridische traject. Want ook al hebben de rechters in de Scholte-zaken (net als in de Micha-zaken) zich compleet corrupt getoond, er zou altijd een moment kunnen komen dat het onrecht en de criminaliteit van de staat zo enorm is, dat zelfs corrupte rechters dat niet meer kunnen negeren.

3 Replies to “BREAKING: DE DERDE AANSLAG OP ROB SCHOLTE, NA BENEN EN LEVEN (WERK EN GEZIN) NU ZIJN VERLEDEN”

 1. De narcisten die kunststad Dresden ijskoud en empathieloos hebben vernietigd met ALLE (op enkele duizenden na) ca. 1,2 miljoen daar verblijvende zielen, kennen geen Godsvrees en kunnen die nooit kennen. De NORMALE religieuze/psychische integratie kán door deze diepe stoornis in het instinctief substraat gewoon niet tot stand komen.

  Het zijn geen individuen, het is een hoogst alarmerend (maar niemand ziet het voor wat het is!!!) ziektebeeld met STEEDS DEZELFDE PURE EVIL kern-krankzinnige ‘mindset’ tot gevolg (monolitisch).

  Deze NIET DELENDE proactief agressieve totale lijphuizen gaan je monolitisch de grond instampen als ware je een kakkerlak, inclusief je hele evt. boekenverzameling o.i.d., hoe uniek ook.

 2. Chris zegt:
  Heb je weer wat zakgeld gekregen van Scholte? Die ouwe rolstoeler moet gewoon zijn schulden betalen. Net als jij trouwens.
  ————–
  En…..net als Oranje Nassi en Prins Bernhard BV. Die hebben veel grotere schulden, weten echter de GESTOLEN staatsmacht/naar de hand gezette wetgeving te MISbruiken om daarmee voorshands te blijven wegkomen…..

  Narcistisch gestoorde Chris leeft in de wereld van Jimmy Savile, maar misschien zonder appetijt richting necrofilie.

 3. Heb je weer wat zakgeld gekregen van Scholte? Die ouwe rolstoeler moet gewoon zijn schulden betalen. Net als jij trouwens. En hoe zat het nou met die revolutie in Den Helder? Ze waren blij dat ie was opgerot!

Geef een reactie