BREAKING! DE ELITE IS NU ZO IN PANIEK OVER DE 5G-REVOLUTIE VAN HET VOLK, DAT ZE OPNIEUW HUN TOEVLUCHT MOETEN NEMEN TOT HUN ‘GEHEIME WAPEN’ CHRIS KLOMP!

OPNIEUW AANVALLEN VAN HET VERKRACHTE EN LEEGGEPLUNDERDE VOLK OP DODELIJKE 5G-MASTEN, NU IN ALMERE * STEEDS MEER NEDERLANDERS STAAN OP EN ZIJN BEREID -NET ALS IN DE OORLOG- TE VECHTEN VOOR HUN LEVEN EN HUN VRIJHEID * PANISCHE ELITE SCHAKELT HUN ‘VASTE MAN’ CHRIS KLOMP IN OM TE PROBEREN DE ‘SCHULD’ VAN DE AANVALLEN OP DE ZENDMASTEN IN DE SCHOENEN TE SCHUIVEN VAN… JA, U RAADT HET GOED… ‘COMPLOTDENKERS’!

HORROR: IN PLAATS VAN EEN EERLIJK EN OPEN DEBAT OVER 5G IN DE KAMER MET ONAFHANKELIJKE GETUIGEN EN DESKUNDIGEN -BIJVOORBEELD UIT ZWITSERLAND DAT STOPTE MET 5G WEGENS GEVAREN VOOR DE VOLKSGEZONDHEID- HUURT RUTTE OPNIEUW CHRIS KLOMP IN OM DE ZAAK TE SPINNEN EN TE MANIPULEREN * OOK GRAPPERHAUS SPEELT DE NAZI-GEWELD-KAART EN DREIGT MET ‘STRENGE GEVANGENISSTRAFFEN’ VOOR DE ‘5G-COMPLOTWAPPIES’

Brandende masten: de terreur van complotwappies

Ik heb op mijn website in de afgelopen jaren meerdere verhalen geschreven over het gevaar van complotdenkers. Soms krijg je dan de reactie: het zijn kansloze malloten op zolderkamertjes, ze zijn ongevaarlijk. Vergis je niet. Complotdenken levert wel degelijk concreet gevaar op. Dit verhaal gaat over drie complotwappies in Nederland. Het is u vast niet ontgaan, de afgelopen dagen zijn meerdere zendmasten in de brand gestoken. In Brabant, Rotterdam en Groningen. Bij een vernielde zendmast in Deurne liet het motief zich niet moeilijk raden, op de kastjes bij de zendmast stond vers en groot ‘Fuck 5G’ geschreven. Het verzet tegen 5G is niet nieuw en het is nog de vraag wie er achter de brandstichtingen zitten en wat hun motief is. Maar de coronacrisis heeft het verzet wel een nieuwe dimensie gegeven. De al veel langer bekende complotdenkers zijn er razendsnel op gesprongen: het coronavirus is niet dodelijk, het is de straling van 5G waardoor mensen nu sterven. De echte complotwappies laten het niet bij deze bizarre theorie (op enkele testlocaties na is er nog helemaal geen 5G-netwerk in Nederland), ze gaan nog een stuk verder en roepen openlijk op om zendmasten te vernielen of in de brand te steken LEES VERDER BIJ CHRIS KLOMP

2 Replies to “BREAKING! DE ELITE IS NU ZO IN PANIEK OVER DE 5G-REVOLUTIE VAN HET VOLK, DAT ZE OPNIEUW HUN TOEVLUCHT MOETEN NEMEN TOT HUN ‘GEHEIME WAPEN’ CHRIS KLOMP!”

  1. Klomp heeft natuurlijk gelijk dat figuren als Dienie Kars en jij openlijk oproepen tot het vernielen van 5G-zendmasten.

    Beetje laf dat je nu wegduikt voor die verantwoordelijkheid, Micha.

Geef een reactie