BREAKING: GELE HESSER EN VADER VAN DRIE ‘BURGER-PRINSESSEN’ VANOCHTEND IN ALLE VROEGTE GEARRESTEERD WEGENS ‘BELEDIGING VAN DE KONING’

WEBSITE ERIK GROENENDIJK * WAAR IS DE BELEDIGING IN DEZE VIDEO? * WE WACHTEN DE DAGVAARDING EN DE KOMENDE ZITTING(EN) MET SPANNING AF * WIE WORDT DE ADVOCAAT IN DEZE UNIEKE GELE HESJES/MAJESTEITSCHENNIS-ZAAK?

DE WERKELIJKE REDEN VOOR DE ARRESTATIE IS WAARSCHIJNLIJK DAT ERIK VAN PLAN WAS TE GAAN DEMONSTREREN BIJ DE UITREIKING VAN DE ZILVEREN CAMERA WAARBIJ OOK DE KONING AANWEZIG ZOU ZIJN -DE KONING WENST NIET MET DERGELIJKE DEMONSTRANTEN TE WORDEN GECONFRONTEERD

8 Replies to “BREAKING: GELE HESSER EN VADER VAN DRIE ‘BURGER-PRINSESSEN’ VANOCHTEND IN ALLE VROEGTE GEARRESTEERD WEGENS ‘BELEDIGING VAN DE KONING’”

 1. Die flauwekul met die gele hesjes zal wel snel afgelopen zijn. De eerste onderlinge ruzies zijn er nu al, met name met betrekking tot het leiderschap, ze bekogelen elkaar al met vuurwerk, en er lopen er zelfs al een paar twee-hersencelligen tussen die zich beginnen af te vragen wat voor nut het eigenlijk heeft om leuzen roepend over straat te banjeren.

  Nee, dit wordt zéér binnenkort HEXIT. En dat allemaal ondanks het geweldige officiële woordvoerderschap van Micha. Nou ja, het kan ook niet altijd winning, winning, winning blijven zijn, hè!!

 2. Psychopaten zijn trouwens 100% narcistisch en proactief agressief (!) zéér ver vooruitziend, aangaande wat eventueel in een vér verschiet en evt. “via via via” een (groot) probleem of probleempje VOOR HEN zou kúnnen gaan vormen.

  Deze ‘befehl ist befehl’ klabakken, voor iets normaals niet in beweging te krijgen, zijn er dus als de kippen bij…..om voor “de koning” alles glad te strijken…..conform de psychopathische droomwereld:

  Psychopaths seek, by any means necessary, to achieve positions in government where their dreams can be brought to fruition.

  They (with the single mindedness and abnormal energy of those without conscience and emotional life = dead inside) aspire to political power in order to impose *their expedient legislation* upon societies in the name of a suitably prepared ideology, deriving advantages in the form of disproportionate prosperity and the satisfaction for their craving of power.” (Lobaczewski, 158, emphasis added)

 3. Welke koning?

  De Oranjes hebben in 1940 ongrondwettelijk de kuierlatten genomen, als boegbeeld van de grondwet.

  In een psychopathocratie is dat niet gek natuurlijk, de (natuur)wetten gelden niet voor psychopaten, maar in een normaal bestuurd land wel.
  Daar is het vreemd/bevreemdend/buitengewoon/eigenaardig e.d.

Geef een reactie