BREAKING! INFOWAR 2.O: PUBLIEK SALTO TV VERBIEDT AIRTIME VOOR MICHA KAT WANT ‘VOORTVLUCHTIG’

DAT MELDT STEVE BROWN VANDAAG AAN DEZE SITE * DESALNIETTEMIN BREEKT STEM VAN DE STRAAT REEDS NU ALLE KIJKCIJFER-RECORDS BIJ SALTO TV

In your face. Micha is niet acceptabel voor Salto TV. So be it. Het zal alleen maar nog meer mensen naar deze site lokken. Maar het bewijst opnieuw hoe paranoia van angst de Staat is voor Micha Kat en zijn woorden. Als argument om Micha buiten het programma te houden wordt verwezen naar zijn status van ‘voortvluchtige’. Op de vlucht voor de pedofielen die hem willem ophangen omdat hij hun kinderfeestjes verpest. Je mag straks alleen nog op TV als je kinderen verkracht. Misschien moet je voor een plekje aan tafel bij Pauw binnenkort wel live een peuter penetreren. Who knows. Het doet sterk denken aan de manifestatie van Break The System begin vorig jaar waar Micha ook het woord zou voeren. Twee dagen voor de grote dag belde ene Debbie Micha op dat hij toch niet welkom was want ’te controversieel’. Het zou maar leiden tot rellen en onrust en tja, daar wil je als Break The System zijnde toch verre van blijven! Deze Debbie zou volgens bronnen thans overigens een relatie hebben met Bart van Well. We wensen ze veel geluk als het waar is. Hetzelfde wensen we de mensen van het programma Sten van de Straat.

9 Replies to “BREAKING! INFOWAR 2.O: PUBLIEK SALTO TV VERBIEDT AIRTIME VOOR MICHA KAT WANT ‘VOORTVLUCHTIG’”

 1. Als niemand naar de stembus gaat dan kunnen onze levens ook niet kapot gemaakt worden door een bende gewetenloze ambtenaars.

  Men kiest zèlf voor het hele debakel.

 2. “”Het doet sterk denken aan de manifestatie van Break The System begin vorig jaar waar Micha ook het woord zou voeren. Twee dagen voor de grote dag belde ene Debbie Micha op dat hij toch niet welkom was want ‘te controversieel’”

  mhhh het lag effe wat anders, verschillende mensen konden al voorspellen dat Kat zijn bijdrage puur om zijn eigen persoontje ging en dit vervolgens niet paste bij het uitgangspunt van de demonstratie.
  Wat overigens keer op keer wordt bewezen zoals Kat met gelijkgestemden omgaat en mensen uitspeelt om zich zelf op het podium te hijsen.

 3. Dit gaan wij natuurlijk saboteren, Micha! Het is duidelijk een bevel van hogerhand. Het wordt een win-winsituatie. Of Steve gaat de discussie aan en eist dat jij in het programma mag. Of er is geen discussie mogelijk, en dan moet Steve stoppen met dit programma, en zelf iets op touw gaan zetten, of slikken. Hangt inderdaad van zijn ballen af. Is er geen discussie mogelijk, dan bewijzen we dat we hiermee te maken hebben met totalitarian speech (zie een eerder commentaar van mij!).

 4. Trouwens, als “de straat” (met proactief driedimensionaal geweld) aan de macht komt, dan kun je aan de “Oranjes” zien wat daar het walgelijke gevolg van is.

  Een “psychopaten fundament” omhangen met hermelijnen dekmantel.

  Op weg naar ROKENDE PUINHOPEN.

 5. Als prins Bernhard of Hillary Clinton zegt dat het waar is, dan is het waar.

  Dus zetten zulke figuren je in het beklaagdenbankje, dan gelooft iedereen dat jij ’the culprit’ bent.

  Dat idee.

 6. Ik snap alleen niet dat Brown zich zo laat chanteren. Geen Micha dan stap ik op want censuur is onaanvaardbaar. Een grote mond maar geen ballen die Brown.

  1. Ik vond er echter niet zoveel aan. Ik ben er even zo doorheen gezapt want ik had niet echt behoefte om alles te zien. Een beetje vuur erin. Ik snap ook niet waarom ze daar salto voor nodig hebben. Met een gopro en laptop kun je ook zo n uitzending maken en dan heb je geen censuur.

  2. Ik denk dat er een beetje ijdelheid achter zit Zure. Maar ik ga ervan uit dat Steve toch jouw en mijn vriend blijft want ballen die heeft hij wel!

   1. ja en nee ik kan me echt boos maken over zijn leugens over Trump. Voor rest ben ik het wel met hem eens. Als het niet Trump wordt dan wordt het Hillary en WWIII.

Geef een reactie