BREAKING: IVANA SMIT VERMOORD; DE CRIMINELEN VAN DE TELEGRAAF PROBEERDEN DE ZAAK DIRECT AF TE DOEN ALS ‘EEN ONGELUK’

DEZE SITE WEER BAANBREKEND EN RIGHT ON THE MARK IN SADO-MOORD OP JONG FOTOMODEL IN KUALA LUMPUR; LEES ONZE IVANA-FILES

HET WORDT NU ECHT TIJD DAT DE ONGEKEND CRIMINELE MSM DIE NIETS ANDERS MEER LIJKEN TE DOEN DAT HET BESCHERMEN VAN PEDOFIELEN, MOORDENAARS EN MEGALOMANE POLITCI WORDEN OPGEBLAZEN * PEPERDURE PRIVE-DETECTIVE DIE OOK MEDE DE PEDO-ZAAK JIMMY SAVILE OPEN BRAK: ‘IVANA SMIT IS VERMOORD‘ * DE TELEGRAAF ZWIJGT NOG * HEEFT CAMIEL EURLINGS EEN ALIBI?

7 Replies to “BREAKING: IVANA SMIT VERMOORD; DE CRIMINELEN VAN DE TELEGRAAF PROBEERDEN DE ZAAK DIRECT AF TE DOEN ALS ‘EEN ONGELUK’”

 1. “”PEPERDURE PRIVE-DETECTIVE “””sja lijkt me lastig na een betaling van 18.000 om dan vervolgens met nada noppes aan te komen zetten …… Zou een leuk handeltje voor Kat geweest kunnen zijn, aangezien zijn ervaring met vele feiten, vervolgens een beetje spindoktersaus erover heen en kassa!!

 2. Als er toch al iemand bestaat die zo in de zeik is genomen door de zittende advocatuur dan ben jij dat toch wel meneer Kat? Heb je nu nog niet in de gaten dat de magistratuur in zijn algemeenheid volkomen in samenspanning met hun zogenaamde tegenpolen namelijk de advocaten van hun om straf smekende duiveltjes opereren? Geen enkele zaak waaraan het establishment zijn billen gaat branden heeft hier binnen dit systeem ooit een onafhankelijke vonnis tegenmoet mogen zien. Je veronderstelt hier dan ook een beetje aan het syndroom van Stockholm te lijden… Had je bovendien verwacht dat de advocaat binnen dit dossier zonder verdere procedures meteen al zijn toekomstige dan wel zwaar gedeclareerde bezigheidstherapie om zeep had geholpen? Welnee joh, die gluiperd heeft al lang gemerkt dat zijn bijeen gebelde declaratie vereisten tot nu toe in ieder geval renteloos vlot meer dan royaal worden ingewilligd?! Zo kan ik via DEZE pipo uit zo een maffiamaatjes clan ook al lang vaststellen dat het hier echt niet meer alleen maar om wat psychopathische narcisismen speelt. Met staats bedreigende zaken waarmee voor de gevestigde wanorde hun grijpgrage kleptomanie op het spel komt te staan, valt voor van alle walletjes vretende ratten als yehudi namelijk aan beide zijden van het ‘juridische’ steekspel het meest verraderlijk te declareren! En het grappige hiervan blijft dan ook dat joden zoals hierboven vanwege hun uitverkorene plaat voor de kop niet eens meer door schijnen te willen hebben dat het binnen het milieu als een zware vloek wordt gezien wanneer men met die klaplopende jodenstreken op wat voor een manier dan ook heeft te dealen & wheelen…

 3. Neem het geval van Kees Borsboom, die jarenlang gevangen heeft gezeten voor de (niet adapted compensated) psychopathische gruwelmoord op Nienke Kleiss.

  Onherkend geïnfiltreerde psychopathische politie-“ambtenaren” gaan nu ijsbloedig de HERKEND proactief levensbedreigende Wick Haalmeyer (die met zijn GOED BESCHREVEN uiterlijk TOEVALLIG zo opvalt als een paarse koe) jarenlang rond laten bersen, in de hoop dat hij meer slachtoffers maakt. Moord by proxy…..en behalve door psychopatentest bij de bij de besluitvorming betrokken ambtenaren eigenlijk niet te bewijzen, want o.a. “menselijke foutjes” zullen worden gesuggereerd.

  En is dat laatste nu niet veel aannemelijker dan een door zgn. deskundigen verzonnen ‘alien mindset’…..terwijl ook Bernhard -na gerezen tijfels- al wordt gepresenteerd (door psychopaat Fasseur, zaliger nagedachtenis…..) als een soort “kwajongensachtige klungel en flierefluiter”…..dus hoe moeten de politieagenten van PB BV dan wel niet ingeschat worden, door de gemiddelde Rotterdamse havenarbeider-huisvader. Nietwaar.

 4. Op onderstaande wijze stappen dus goedige behulpzame studentes in het busje van Ted Bundy en gaan meisjes als Ivana Smit nietsvermoedend mee naar het appartement van dergelijke ‘swingers’.

  Op grotere schaal, loopt een heel volk achter Hitler, Prins Bernhard, Erdogan of Willem van Oranje aan.

  Overigens wordt het lastig om überhaupt aangifte te doen, maar zeker met ook normale praktische gevolgen en uitkomsten, als de ‘swinger’ psychopaten en dergelijk functionerende (“automatisch” en extreem energiek de staat/Trias Politica ondergravende en naar de hand zettende) netwerken binnen de Staat elkaar aan de ‘alien mindset’ hebben herkend.

  Psychopaten zijn monolitisch en gaan dus proberen elkaar uit de wind te houden, terwijl normale ambtenaren onderhevig zijn aan de effecten beschreven in mijn eerdere reactie.

 5. Van overheids (PB BV) wege, wordt de normale mens ingeprent (met ‘psy-op’ technieken d.m.v. misbruik van staatsmacht) dat iedereen is zoals zij.
  Dat is temeer makkelijk omdat de PROACTIEF (en verraderlijk proactief verholen) AGRESSIEVE ‘alien mindset’ van de (driedimensionaal) levensgevaarlijke KERN-KRANKZINNIGE, juist vanwege dat welhaast buitenaardse ervan, geheel buiten het voorstellingsvermogen van de normale mens ligt en zo walgelijk krankzinnig is, dat die zich zoiets ook niet WIL voorstellen…….leidende tot psychische fenomenen als cognitieve dissonantie.

  Mogelijk is dat stelletje ‘swinger’ miljonairs een koppeltje van dergelijke ‘covert proactive agressives’ dat elkaar herkend heeft en samen optrekt, of betreft het de man met een tot sociopathische meeloopster (als een ambtenaar van PB BV zeg maar) gemanipuleerde vrouw.

Geef een reactie