BREAKING: JUSTITIE IN TOTALE PANIEK OM ZAAK-DEMMINK; NIEUWE DEMMINK-SLACHTOFFERS MELDEN ZICH

LAATSTE NIEUWS: ER ZIJN BERICHTEN DAT MARTIN DE WITTE MET DE DOOD IS BEDREIGD DOOR DE DEMMINK-SQAUDS * KIJK OOK DE VIDEO VAN CAFE WELTSCHMERTZ MET ROBERT VAN DE LUITGAARDEN: MARTIN DE WITTE GERECRUTEERD DOOR DE PEDOFIELEN

De advocaat van Demmink, Jan Leliveld (FOTO), laat weten dat zijn cliënt „geen behoefte heeft” aan een reactie op de nu ontstane situatie. Demmink moet volgende week vrijdag 3 juni in de Amsterdamse rechtbank verschijnen. Hij wordt dan in een civiel getuigenverhoor gehoord. De zaak is aangespannen door een voormalige jongensprostitué die zegt dat hij in 1988 seks had met Demmink.

[wp_ad_camp_1]

Het is niet meer te stoppen. Series slachtoffers van de pedofiele moordenaar Joris Demmink melden zich bij advocaat Martin de Witte aldus Bart van Well. Het OM is volgens bronnen in totale paniek over hoe nu verder. Bij sepot wordt rekening gehouden met massale opstanden zoals recent in Brussel en Frankrijk. Bij voldoende steun zal Micha terugkeren naar Nederland om leiding te geven aan het herstel van de rechtsorde. Het is thans niet meer realistisch voor het OM Demmink weg te houden bij de rechter, zeker ook gezien de nieuwe aangiftes. Het verhaal over Turkije ‘dat niet zou meewerken aan het onderzoek’ wordt door niemand serieus genomen. Ze gaan down. Steun Micha en deze site nu meer dan ooit!

9 Replies to “BREAKING: JUSTITIE IN TOTALE PANIEK OM ZAAK-DEMMINK; NIEUWE DEMMINK-SLACHTOFFERS MELDEN ZICH”

 1. “” KIJK OOK DE VIDEO VAN CAFE WELTSCHMERTZ MET ROBERT VAN DE LUITGAARDEN: “”

  de redacie van het programma is absoluut niet overtuigd dat zijn verhaal klopt, en daarbij laat Esther Fennema toch af en toe blijken dat ze vraagtekens heeft bij het gestelde door Robert.

  En de grap is dat Robert vervolgens weer grote vraagtekens heeft bij figuren zoals Bart v Well ……….. sja

  Doet Bart van Well eveneens een Koos woudenberg sprookje ………???

 2. “”Het is steeds weer hetzelfde liedje: het is de advocatuur die de zaak verraadt en verkloot door gemene zaak te maken met de tegenpartij.””

  Nou dan kan je Stapel niks verwijten aangezien je in dit geval hem de oprdrachten geeft hoe hij het moet spelen, mislukt je hele circus mag je dat jezelf verwijten.

 3. . Bij voldoende steun zal Micha terugkeren naar Nederland om leiding te geven aan het herstel van de rechtsorde.

  ter aanvulling Kat heft nog wel meer doelen in het verleden gehad zoals zijn samenwerking met Erwin Lensink en een of ander partijtje ..wederom mislukt.

 4. Series slachtoffers? Waar zijn die tot dusverre gebleven? Ik vermoed dat dit weer een zoveelste variant is van Kats overspannen duizendenbaby’s fantasieen. Vandaar ook ‘massale opstanden’ die zich alleen in Kats hoofd afspelen.

 5. Beetje laag niveau Webcaresquad. Je concentreert je teveel op de persoon en voor de tsunami aan informatie loop je telkens weg. Je hebt kennelijk nog niet door dat jij nog maar één van de weinigen bent die de vinger in de dijk moet zien te houden.

  Wellicht betaalt justitie jullie inderdaad te weinig. Hoger dan het MBO-niveau zal jij in ieder geval nooit worden beloond. En helpen zal het ook al niet..

 6. het is de advocatuur die de zaak verraadt……
  ====================

  Ja, Leo Tolstoi schreef het al: advocaten zijn de trawanten van de rechters.

  In Nederland heb je ter bevestiging nog de advocateneed, niet op de grondwet, maar op “de koning”…….zijnde voor het gemak: De schaamteloze kleinzoon van de voor het wettige vuurpeloton (over lijken) weggeglibberde SS hoogverrader, smerige verholen zetbaas van de USA/GB prins Bernhard.

  ZALIGER NAGEDACHTENIS

 7. Voordat Micha terugkeert naar zijn vaderland om leiding te geven aan het herstel van de rechtsorde lijkt het me verstandig dat zijn DNA wordt afgenomen.

 8. Het is steeds weer hetzelfde liedje: het is de advocatuur die de zaak verraadt en verkloot door gemene zaak te maken met de tegenpartij. Dit is al zo oud als de mensheid. Ook in mijn zaken was dat steeds het geval. Advocaten zijn de meest weerzinwekkende verraders in de samenleving.

 9. Bij voldoende steun zal Micha terugkeren naar Nederland om leiding te geven aan het herstel van de rechtsorde.

  tot nu toe alleen gejengel over opnames, en dat moet vervolgens de leiding nemen …….. tuurlijk

Geef een reactie