BREAKING: MICHA EIST RECTIFICATIE VAN DE VOLKSKRANT ZATERDAG AS.

WE ZIEN PRECIES HETZELFDE DEMONISERINGS-PATROON ALS BIJ PIM FORTUYN: STAP VOOR STAP WORDT ER EEN KLIMAAT GECREEERD WAARIN EEN ‘VERWARD PERSOON’ MICHA GAAT VERMOORDEN * COMPLETE MSM EN MET NAME OOK CHRIS KLOMP HIERVOOR VERANTWOORDELIJK EN AANSPRAKELIJK

Verzoek om rectificatie artikel over cliënt Micha Kat

Vandaag, 12:38
U; p.remarque@volkskrant.nl

Geachte heer Remarque,

Namens mijn cliënt Micha Kat vraag ik uw aandacht voor het volgende.

In uw krant van zaterdag 26 november jl. wordt cliënt “een paranoïde gek” genoemd en “de ongekroonde koning van dit gekkenhuis”. Voor deze kwalificaties wordt geen enkele onderbouwing gegeven en ze zijn voor mijn client uiterst schadelijk. Hij ondervindt er thans dagelijks last van en lijdt er grote schade door.

[wp_ad_camp_1]

De kwalificaties worden gebruikt in een artikel van Marcel Hulspas met een recensie van boek van Maarten Reijnders over complotdenkers. Hoewel Kat de kwalificatie “complotdenker” evenmin op zichzelf van toepassing vindt, komen de door Hulspas gegeven kwalificaties in het boek van Reijnders in het geheel niet voor. Deze kwalificaties komen geheel voor rekening van uw krant, die daarmee de grens van wat journalistiek acceptabel is ernstig heeft overschreden. Uw krant is dan ook aansprakelijk voor deze onrechtmatige uitlatingen over cliënt. Ik verzoek en -voorzover nodig – sommeer u dan ook om op de voorpagina van de krant van zaterdag 17 december a.s. uw verontschuldigingen aan te bieden voor deze onrechtmatige berichtgeving over cliënt door middel van een tekst, die u eerst ter goedkeuring aan cliënt en mij voorlegt.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

2 Replies to “BREAKING: MICHA EIST RECTIFICATIE VAN DE VOLKSKRANT ZATERDAG AS.”

  1. “”Hij ondervindt er thans dagelijks last van en lijdt er grote schade door.””

    mmmh volgens mij niet het is juist een satanisch verdienmodel, zodat je vervolgens je onderdaantjes om geld kan vragen en in je luxe hotel boekkies kan lezen.
    Vervolgens effe wat onzin uitkramen om je volgelingen dagelijks te drogeren met kapot gehakte kindertjes

Geef een reactie