BREAKING: NIEUWE LANDINGSBAAN DUBLIN AIRPORT VANWEGE COMPLOTVAKANTIES.COM

LOOPT HET STORM? MEER DAN DAT! * DANKZIJ ZIJN CONNECTIES IN DE LUCHTVAARTWERELD REGELT MICHA EEN NIEUWE LANDINGSBAAN OP DUBLIN AIRPORT SPECIAAL VOOR COMPLOTDENKERS * DIT IS DE EERSTE ‘COMPLOT-BAAN’ TER WERELD * BE PART OF MICHA’S WINNING CONSPIRACY-TEAM EN BOEK EEN COMPLOTVAKANTIE FOR YOUR FREEDOM AND HAPPINESS!

5 Replies to “BREAKING: NIEUWE LANDINGSBAAN DUBLIN AIRPORT VANWEGE COMPLOTVAKANTIES.COM”

 1. “”markt’ op enkele tientallen plotters”””

  Overigens lijkt het wel het reisniveau van de Libbelle, beetje koekeloeren naar idilische stukjes natuur, beetje gluren in de winkeltjes en vervolgens wordt dit afgesloten door een Ierse asielzoeker die lam zijn lijdensweg loopt te verkondigen ….

  beetje revolutionair gaat in training, hoe plak je stickers, hoe doe je een bommelding zonder stem herkenning, hoe ga je met je eigen advocaat om, hoe behandel je medewerkers, hoe run je een stichting, hoe verzin je een aanslag

 2. De realiteit is natuurlijk dat nog geen enkele complotter zich heeft gemeld, want met uitkering thuis. Ik schat de ‘markt’ op enkele tientallen plotters, dus dat gaat het hem sowieso niet worden. En wat weer een gemiste kans: want waarom verhuurt Kat zich niet als algemene vakantiegids? Heeft hij eindelijk eens een echt baantje.

  1. Ik denk ook dat je een grotere doelgroep aaanspreekt met algemene reisgids.
   Ga met een paar hotels praten en vraag een provisie dan kun je die 250 euro omlaag brengen. Het klinkt namelijk nogal

   1. veel. Probeer overal provisie op te krijgen dan verdien je meer maar het lijkt allemaal goedkoper voor de klant. Dat je 24 uur bij elkaar op de lip zit is ook niet zo leuk denk ik. Plaats foto s van de hotels en de bezigheden.

Geef een reactie