BREAKING: SIDNEY SMEETS HEEFT VVD-VERLEDEN! HOE DIEP IS HET RABBIT HOLE? EN: ZAL GERARD SPONG DE DANS ONTSPRINGEN?

Eén reactie op “BREAKING: SIDNEY SMEETS HEEFT VVD-VERLEDEN! HOE DIEP IS HET RABBIT HOLE? EN: ZAL GERARD SPONG DE DANS ONTSPRINGEN?”

  1. Onthouden: De ‘alien mindset’ is een *monoliet* . Het zijn ogenschijnlijk (!) min of meer kleurrijke, verschillende individuen (in feite DEAD INSIDE stoffelijke hulzen, steeds met een iets ander uiterlijk, enig verschil in rekencapaciteit/logische intelligentie, zonder betekenis opgedane ervaring en geusurpeerde kennis, resulterend in iets dat op “karakter” lijkt e.d. ), maar de *pure evil mindset* is steeds dezelfde.
    In die zin is de op een glad-gluiperig laffe verbale flapdrol lijkende Spong, *precies dezelfde* als de op een glad-gluiperig laffe verbale kwal lijkende Amsterdamse Deken van de OVA Henrichs, de laatse (helaas in beperkte/kleine kring) berucht van zijn, namens psychopathocratie “Prins” Bernhard BV (RSHA = Nazi- ‘deep state’ ….onverschillig overgestapt naar US/GB dito psychopatische ‘deep state’), ingrijpen bij de voor PB BV “Jeugdzorg” lastig wordende (want) integere mr. dr. Henriëtte Nakad – Weststra, die door psychopaat Bernhard een “ongeleid projectiel” zou zijn genoemd. Ongeleid in de zin van satan.

Geef een reactie