BREAKING! TOTALE PANIEK BIJ DEEP STATE OM MH 17! RUTTE LOOPT KRIJSEND VAN DE STRESS DOOR HET BILDERBERG-KASTEEL!

DE LAFFE PEDO-HONDEN VAN GEENSTIJL HOUDEN HET VOOR GEZIEN QUA MH 17 * OOK GELAUFF NIET MEER VAN DE PARTIJ: HET WORDT TE MOEILIJK EN VEEL TE GEVAARLIJK! * STEUN MICHA EN DE ECHTE JOURNALISTIEK EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING!

HET PEDO-HOOFD VAN MARK RUTTE LIGT AL MAANDEN TE WACHTEN OP HET HAKBLOK VAN MH 17, MAAR NIEMAND DURFT DE GUILLOTINE TE LATEN VALLEN * HET LIJKT VERDOMME DE ZAAK-DEMMINK WEL!

NADAT MALEISIE AFSTAND NAM VAN DE LEUGENS EN SPINS VAN DE PEDO DEEP-STATES EN DE NEDERLANDSE ‘ONDERZOEKERS’ IS DE PANIEK COMPLEET BIJ DE PEDOFIELEN IN DE HAAGSE SWAMP * DE TELEGRAAF MISBRUIKT OPNIEUW DE NABESTAANDEN VOOR DE POLITIEKE OORLOGSAGENDA VAN DE BILDERBERGERS * RUTTE GESPOT KRIJSEND VAN WOEDE EN ELLENDE OP DE BILDERBERG-CONFERENTIE, AFWISSELEND ROEPEND OM ‘CAROLIEN’ EN ‘CAMIEL’ * DE PANIEK BIJ RUTTE WAS OOK DUIDELIJK ZICHTBAAR TIJDENS HET DEBAT MET BAUDET

Eén reactie op “BREAKING! TOTALE PANIEK BIJ DEEP STATE OM MH 17! RUTTE LOOPT KRIJSEND VAN DE STRESS DOOR HET BILDERBERG-KASTEEL!”

  1. Micha, je begrijpt toch wel dat een guillotine helemaal niet werkt met een hakblok onder het mes? Dat blijft gewoon op de punt steken, terwijl Rutte rustig zijn hoofd terugtrekt. Zelfs fantaseren lukt je al niet. Wat kan jij nou eigenlijk wél?!

Geef een reactie