BREAKING UPDATE UK: BORIS OMGEKOCHT EN GECHANTEERD DOOR VRIJWEL ALLE GROTE BEDRIJVEN; THE HOUSE OF CARDS IS COMING DOWN

DE REGERING-BORIS IS DE MEEST INCOMPETENTE EN CORRUPTE UIT DE WERELDGESCHIEDENIS (NA DIE VAN OBAMA) * BORIS IS OMGEKOCHT EN WORDT GECHANTEERD DOOR ONDERMEER DE CHINEZEN EN HUAWEI EN KAN DAARDOOR NIET MET ZE BREKEN ZELFS NIET NADAT TRUMP HUAWEI NU HEEFT BENOEMD TOT ‘NATIONAL SECURITY THREAT’ * HIERDOOR DREIGEN DE BANDEN TUSSEN UK EN USA DEFINITIEF TE WORDEN VERBROKEN * BORIS LIGT OOK AL COMPLEET OVERHOOP MET DE EU * BORIS OOK GECHANTEERD DOOR DELOITTE DAT ZO EEN GEHEIM CONTRACT KREEG INZAKE CORONA-TESTS HETGEEN NATUURLIJK LEIDDE TOT EEN COMPLETE RAMP

Het is allemaal niet meer te bevatten wat er in de UK gebeurt maar wij proberen for your freedom, truth and happiness toch verslag te doen -naar eer en vermogen zoals altijd. Drie dagen geleden liet Trump de hakbijl vallen op 5G-producent Huawei uit China. Amerikaanse bedrijven mogen geen zaken meer doen met Huawei. Helaas voor Boris heeft hij nog steeds een contract lopen met Huawei voor de bouw van het 5G-netwerk. Dit contract stond al onder extreme druk door de ‘spionage-gevoeligheid’ van Huawei (waarvan het min of meer vast staat dat het alle data die het aftapt doorspeelt aan Beijing) maar door de boycot van Trump is het een politieke neutronenbom geworden. Anders gesteld: als Boris niet rigoreus breekt met Huawei is het einde relaties met de VS. De politieke, diplomatieke en militaire gevolgen hiervan zijn niet te overzien. Aanvankelijk probeerde Boris zich nog uit dit heikele dilemma te worstelen met een constructie waarin werd gezegd dat Huawei alleen ‘non core-onderdelen’ van het netwerk zou mogen leveren/bouwen zodat er ‘geen sprake kan zijn van spionage’ (dit verhaal werd al door niemand serieus genomen) maar nu met de laatste ontwikkelingen is dit natuurlijk niet meer voldoende. Toch lijkt Whitehall compleet verlamd. Er gebeurt niets. Hier de laatste (non)-ontwikkelingen: but it still remains to be seen exactly how far and fast the government will move. Wordt Boris door de Chinezen gechanteerd? Het heeft er alle schijn van, want de schade die reeds nu is aangericht door zijn krankzinnige Huawei-beleid is al enorm.

Dan is er het verbijsterende verhaal van Deloitte en de corona-pandemie. Recent kwam aan het licht (hoe dat precies is gebeurd blijft duister) dat deze compleet criminele en corrupte club van accountants, consultants en belastingadviseurs die de afgelopen decennia reeds een spoor van verwoesting door de wereld heeft getrokken (ook in Nederland) een contract ter waarde van tientallen miljoenen heeft binnengesleept voor het ‘coordineren’ van alle Covid-tests in de UK. Dat gebeurde op zo’n dramatische en misdadig incompetente wijze, dat recent een complete stad (Leicester) in lockdown is gegaan op basis van valse/foute/corrupte ‘cijfers’. Labour slams Deloitte testing deal over unshared coronavirus results. Pressure increases on government over amount of data given to health and local authorities aldus de FT vandaag. The opposition Labour party has attacked ministers for awarding one of the key coronavirus testing contracts without obliging the private provider to share the results of tests with public health bodies in England. The revelation about the deal with consultancy Deloitte, which set up the system that conducts the vast majority of tests in England, has added to the criticism of the government’s approach after it ordered the city of Leicester into lockdown. Leicester’s mayor said he only knew a few days before the lockdown was ordered on Monday how bad the situation was in his city as the government had only just begun sharing national data from dozens of drive-through testing sites and home kits provided by the Deloitte system. Is Boris gechanteerd door Deloitte? Het heeft er alle schijn van. Inmiddels is aan het licht gekomen dat het aantal besmettingen in Leicester juist aan het dalen was en dat deze nieuwe local lockdown die 30 juni werd opgelegd compleet onterecht is. Toch is hij nog steeds van kracht. Het is nu wachten op een verwoestende opstand van het volk of een staatsgreep.

Eén reactie op “BREAKING UPDATE UK: BORIS OMGEKOCHT EN GECHANTEERD DOOR VRIJWEL ALLE GROTE BEDRIJVEN; THE HOUSE OF CARDS IS COMING DOWN”

  1. Oppervlakkige wereldse praatjes allemaal.
    Misschien een laagje dieper dan de gemiddelde econoom o.i.d..

    We moeten op psychopathie gaan testen en de ware schurken (die achter *alle* door mensenhanden aangerichte humanitaire rampen zitten: ALLE) UITNEMEN.

    Anders krijg je 2% moordzuchtige “prins Bernhard krankzinnigen” , die de andere 97,99% min of meer gek maakt.

Geef een reactie