DAAGS NA HOORZITTING ‘PEDOLAND’: DEMONISEREN BONTES GAAT NU GOED VAN START

DEMMINK-MAFIA SPEELT DE ‘HENK KROL-KAART’ UIT TEGEN VNL, DE PARTIJ VAN A CHARGE-DEMMINK-POLITICUS LOUIS BONTES * NIEUW BEWIJS VOOR INZET MSM TER BESCHERMING VAN DE PEDO-NETWERKEN * CHRIS KLOMP OP OORLOSPAD TEGEN MICHA: ‘HOU OP ME TE STALKEN! IK SPREEK ALLEEN NOG MET JE ADVOCAAT’

[wp_ad_camp_1]

O wat voorspelbaar allemaal weer. Maar toch ook weer in your face. Een 100% ‘Henk Krolletje’ -‘gesjoemel’ met ‘subsidies’ voor VNL, de partij van Louis Bontes, samen met Peter Omtzigt (CDA) het enige kamerlid dat nog a charge in de zaak-Demmink zit. Of nou ja, ‘gesjoemel’… het bericht is zo vaag dat zelfs dat er niet eens duidelijk uitkomt. We lezen: VoorNederland (VNL), de partij van oud-PVV’ers Joram van Klaveren en Louis Bontes, heeft ruim 250 duizend euro subsidie gekregen die de PVV zou zijn toegekomen indien dat een ledenpartij was geweest. Is dat een ‘fout’ van Bontes of zo? Maar des te veelzeggender en alarmerender dat zo’n bericht toch gewoon wordt verspreid met maar een doel: het demoniseren van opnieuw een anti-Demmink-factor. Opvallend dat het CDA met rust gelaten wordt. Die zijn (nog) too big to handle voor de Demmink=spindoctors die zich met des te meer genoegen storten op kleine fracies zoals VNL en het partijtje van Henk Krol die voorgoed lijkt te zijn kalltgestellt als a charge-Demmink factor na jaren van getreiter en intimidaties tot en met vervolging door het OM aan toe. Tevens is door het inzetten van De Volkskrant als het ‘demoniserings-medium’ opnieuw de samenwerking bewezen tussen de MSM en de groep-Demmink. En de MSM, daartoe behoort ook Chris Klomp die aangifte tegen Micha wil doen voor zijn uitspraak dat hij ‘wordt aangestuurd door pedofielen’. In een serie hysterische emails probeert Klomp Micha opnieuw in de rol te drukken van de ‘stalkende agressor’ terwijl het Klomp is die steeds contact met Micha zoekt in plaats van andersom. Hij meldt Micha nu: Bij deze verzoek ik je tevens het contact tussen ons voortaan te laten lopen via de heer Stapel en mij niet meer lastig te vallen via de telefoon of de mail.

9 Replies to “DAAGS NA HOORZITTING ‘PEDOLAND’: DEMONISEREN BONTES GAAT NU GOED VAN START”

 1. Bonusje dat verhaal van de koninklijke familie aldaar klopt niet, aangezien de familie daar niet was in dat werelddeel.

  En reken er maar op dat dit in het nieuws was geweest al ze daar in de buurt zouden zijn, bewegegingen van koninklijke aard worden door tig mensen gespot.

  En tevens zal het land dat ze bezoeken dit eveneens uitlichten, e n je kunt dit overigens gewoon navragen bij de betreffende afdeling van de overheid.

  Die gewoon alle info verschaffen betreft hun buitenlandse bezoeken, en daar gelden ook vakanties s onder.

 2. overigens Kat, waarom neem je geen contact op met VNL betreft je beweringen.
  Doe dat vervolgens maar op je geluidstapes.

  Es kijken wat Bontes er zelf over denkt, misschien heeft er oren na of hij lacht je uit ………

 3. Heer Kat betreft de subsidie s …….volgens mij hebben we net het jaar 2015 afgesloten ………… daarbij is de partij aardig jong en dus de partij voor 2016 het genoemde bedrag wordt toegewezen.

  PVV heeft geen leden ……………. en aangezien VNL een ex PVV er s is ..

  Overigens Kat lijkt me dat je geen bezwaar hebt bij zo n kleine artikeltje met weinig info, aangezien je dan weer je sprookjes kan vertellen.

 4. “”Wat mij al jaren intrigeert is wat zou Henk Krol hebben moeten leveren voor de vrijspraak in de rechtzaak inzake de raadselachtige verdwijning van pensioengelden van zijn werknemers?””

  Lijkt mij niet zo moeilijk namelijk zijn zaakjes op orde, dan was het niet eens ter sprake gekomen op de rechtbank ……

 5. https://maudoortwijn.wordpress.com/2015/12/12/dascha-graafsma-welke-gegevens-komen-er-uit-het-politie-onderzoek-deel-2/#comment-8278
  ” oke says:
  22 December, 2015 at 23:52
  Bij pauw zegt de vader, na te hebben gezocht zegt de politie ga maar naar huis en bel om 8uur naar ons,ze bellen iets later de politie zegt we komen naar u toe(vader ik moet het buiten opvangen) politie zegt dascha is overleden (vast gesteld door DNA) want geen ID op zak, HOE en WANNEER heeft de politie DNA van dasch thuis opgehaald??? laten testen(vergelijken) met DNA trein (spoor) DIT alles in 4uur ongeluk 05.25 agenten komen slechte nieuws brengen om 10uur
  Dat gaat niet eens zo snel bij CSI op tv “

 6. Sja MSM…

  ” Donald Trump: ‘It’s The New York Times. They’re Always Wrong’ http://trib.al/PYUq93y #GOPDebate #NewYorkTimes ”

  NYT …een der eersten die Mij van hun commentsectie ..en dát onmiddelijk .. flikkerde … wegens Waarschuwing doen der massieve internationale misbruiken.

  Dat blad had ook groot aandeel met miljoenen de dood in jagen met leugen en haat zaaien in aanloop naar ww2

  1. Hadden zelfs om de verspreiding te bevorderen nog morgenthau/kaufman´s exterminatieboek “whey Germany must perish” gepubliceerd in aanloop naar ww2.

 7. Wat mij al jaren intrigeert is wat zou Henk Krol hebben moeten leveren voor de vrijspraak in de rechtzaak inzake de raadselachtige verdwijning van pensioengelden van zijn werknemers?

Geef een reactie