DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID OVER NEDERLAND

BIJNA NIEMAND DURFT DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID OVER NEDERLAND ONDER OGEN TE ZIEN, OOK ADELE VAN DER PLAS PROBEERDE KRAMPACHTIG VAST TE HOUDEN AAN DE ‘DROOM’ DAT NEDERLAND EEN RECHTSTAAT IS * NU ERKENT OOK VAN DER PLAS: HET COMPLETE OM IS EEN CRIMINELE ORGANISATIE VAN SADO-PEDOFIELEN EN FUNCTIONEERT DE FACTO ALS DE ADVOCAAT VAN DEMMINK

[wp_ad_camp_1]

Dit is natuurlijk ook de reden dat mensen zo panisch en agressief reageren op Micha: niemand wil geconfronteerd worden met de weerzinwekkende waarheid over Nederland en die waarheid is dat we juist bij Justitie de ergste en meest sadistische en criminele pedofielen aantreffen. Wie het wel door heeft is Lange Frans. Hoe zou het met hem gaan? WANT ACHTER DE SCHERMEN IS DE GROOTSTE CRIMINEEL (HIJ) DIE ONS MOET BESCHERMEN!

6 Replies to “DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID OVER NEDERLAND”

 1. “Dit is natuurlijk ook de reden dat mensen zo panisch en agressief reageren op Micha: niemand wil geconfronteerd worden met de weerzinwekkende waarheid over Nederland”

  U weigert nog steeds een blik op uzelf te werpen he?

 2. Overigens stelt prof. dr. E. Fromm, dat homo’s geen erotische liefde kunnen kennen. Reeds het polariteitsverschil ontbreekt.
  Weet je bij heterosexuelen dus niet of er al dan niet sprake van liefde is, bij homo’s weet je zeker dat er slechts begeerte in het spel is. Dit soort stoornis vanuit de diepte van het instinctief substraat (evt. als comorbiditeit van…) poogt zich kenmerkend op te dringen en zo mogelijk de tent compleet over te nemen, waarbij alles dat normaal is, wordt geridiculiseerd en zo nodig getorpedeerd.

  Zo onschuldig is het allemaal dus niet…….

 3. Ja, laten we in USA/GB vazalstaat van de psychopathische (met deZELFDE walgelijk naargeestige, DIEP GESTOORDE ‘mindset’ van de gruwelmoordenaars van Dresden) ‘deep state’ (met als eerste zetbaas/marionet de ijskoude SS psychopaat Bernhard zur Lippe Biesterfeld) onder dekmantel van “vrije” verkiezingen (goed geïnformeerd door de PB BV ‘mainstream media’ en het PB BV geschiedenis-onderricht e.d.) DIEP SERIEUZE KAMERVRAGEN gaan stellen.

  En anders organiseren we een referendum of hollen we naar de “onafhankelijke” PB BV rechter……..

 4. Rutte binnen de pedokrochten der Libanese vluchtelingenkampen op werkstage om de krenten uit de pap voor de pooiers van zijn door nazington aangestuurde pedocratie in Den Haag alvast maar onderdanig slaafs & vooral efficiënt rendabel te MOETEN inwerken dan wel uittesten?! BRON En die sneaky kruiperige van der Plas behoort al zolang Baybaşin in de klauwen van hoerstitie verkeert als obstructie plegende advocaat van haar duivel (Demmink dus in dit geval!) er absoluut voor te zorgen dat alles binnen de ‘verdediging’ ten bate van haar opdrachtgever inderdaad zwaar in het honderd fout loopt! Met zo een debiel opgemaakte casus als die van Baybasin kan zelfs ik nog wel als huis tuin en keuken raadspersoon inclusief de nodige smartengelden van ruim boven de 9 nullen op mijn sloffen in de wacht slepen! Vandaar dan ook dat meneer nog steeds boven verwachting succesvol & in het cryptobelang van Adèlé maar lekker blijft zitten waar hij al veel te onrechtvaardig lang vastzit?!:

  “De getuigenverhoren over Demmink in de rechtbank in Utrecht vonden plaats op verzoek van stichting De Roestige Spijker, waarvan ondernemer Jan Poot van Chipshol financier is. Poot voert al jaren een haast heroïsch gevecht met de Nederlandse staat over dure grond bij Schiphol. De ondernemer beweert dat Demmink rechters heeft beïnvloed in de strijd tegen de luchthaven. Er wordt wel gesuggereerd dat Jan Poot ook de kruistocht van Van der Plas tegen de staat zou bekostigen. De advocate: “Ik heb helemaal geen zakelijke relatie met de heer Poot. Ik heb nooit één cent van hem gehad, noch van een van zijn zoons. Op geen enkele manier. Ik werk totaal onafhankelijk. Ik heb natuurlijk gesprekken gehad met de familie Poot. Ik heb altijd gezegd: ‘Heren Poot, ik heb twee Turkse cliënten, die slachtoffers, en ik heb Baybaşin als cliënt. Als advocate moet ik hun belangen verdedigen en daarnaast heb ik natuurlijk nog vanuit mijn Nederlands burgerschap het idee de rechtsstaat te willen verdedigen, maar ik ben niet uw advocaat. Als u, meneer Poot, een bepaald doel nastreeft dat parallel is aan dat van mij dan hebben we het daarover’. En met Matthijs Kaaks van De Roestige Spijker werk ik perfect samen. Ik vind hem een intelligente, geslepen advocaat en ook nog heel waardevol voor mijn obstructie van Hüseyin Baybaşin… Maar houd ik voorlopig wel strategisch afgedekt op afstand, omdat ik op die wijze minder in het oog spring van hen die weten met welk een crimineel parasiterende doel de roestige spijker chantage bevorderend is opgetuigd.”” LEES VERDER

 5. Micha, je hebt mensen waarvan je dacht dat het je vrinden waren enigszins het vak van journalist proberen bij te brengen, maar me kwam bijvoorbeeld niet verder dan cameraman etc.
  Maar wie blijft er aan de bel trekken… juist Micha Kat, die altijd weer de feeling toont om de juiste sfeer te lanceren!
  De Bokkekop in het toorntje krijgt ook nog wel speciale aandacht.
  En de Kamerleden met hun Sich Heil wanen zich nog steeds onaantastbaar.
  Laat ik kort en krachtig eindigen met de volgende joker
  Op de hoek van de straat staat een oude soldaat genaamd Rutte
  Pijp in de mond en een broek vol stront!

Geef een reactie