DE NACHTMERRIE GAAT DOOR, DE DEEP STATE VECHT TERUG: TWEEDE GOLVEN EN MASSAGRAVEN VOOR ‘DODE KINDEREN’

ALS WE RUTTE CS. NIET AFZETTEN OP 4 MEI IS HET DUIDELIJK WELKE KAARTEN ZE GAAN UITSPELEN: ‘DE ZIEKENHUIZEN ZULLEN WEER VOLSTROMEN MET COVID 19-PATIENTEN’ (KONING WILLEM) EN ‘MYSTERIEUZE COVID-RELATED AANDOENINGEN’ ZULLEN MASSA-STERFTE VEROORZAKEN ONDER KINDEREN * GEHEEL VOLGENS DE WETTEN VAN HET SATANISME WORDT HET ALLEMAAL IN THE OPEN AANGEKONDIGD * DE DEEP STATE IS BEREID HET COMPLETE NEDERLANSE VOLK UIT TE MOORDEN OM AAN DE MACHT TE BLIJVEN

LONDEN – In het Verenigd Koninkrijk is onrust ontstaan nu enkele kinderen met geen enkele onderliggende ziekte zijn overleden aan een zeldzame ontsteking, waarvan onderzoekers denken dat het mogelijk verband houdt met het coronavirus. Dat heeft de Britse minister van Volkgezondheid Matt Hancock dinsdag gezegd in Britse media. Deze hoax werd enkele uren geleden gedebunkt maar dat maakt het allemaal alleen maar alarmerender. Want waarom komt dit uberhaupt in het nieuws -zeer prominent in Engeland- als het al na een dag moet worden ingetrokken? Hiermee is wat ons betreft bewezen dat de Covid-spindoctors van de deep state druk bezig zijn met het voorbereiden en uitspelen van hun volgende ’troefkaarten’ ons gevangen te houden in de terreur van angst en lockdown.

En ja hoor: enkele uren geleden kwam De Telegraaf met het volgende horror-nieuws, nu uit Frankrijk: PARIJS – Meerdere kinderen in Frankrijk kampen met ontstekingen rond het hart die mogelijk worden veroorzaakt door het nieuwe coronavirus. Dat liet de Franse gezondheidsminister woensdag weten, die wel benadrukte dat daar nog geen bewijs voor is. De ontstekingen worden “zeer serieus” genomen, aldus Olivier Véran. Ongeveer vijftien Franse kinderen vertonen de symptomen. De aandoening heeft veel weg van de ziekte van Kawasaki.

Daarnaast is een ’tweede lijn’ van de deep state het aankondigen van een ’tweede golf’ die veel dodelijker en verwoestender zal zijn dan deze eerste. Ronduit verbijsterend is het dat Koning Willem deze tweede golf aankondigde in zijn toespaak op Koningsdag die nog geen 4 minuten duurde. Dat deze krankzinnige en omineuze aankondiging werd opgenomen in de korte toespraak spreekt boekdelen. Koning Willem had hier niet de rol van staatshoofd van Nederland, maar van woordvoerder van de Bilderbergers. Dit zei het letterlijk: zorgprofessionals moeten zich klaarmaken voor als, onverhoopt, het virus weer de kop opsteekt en de ziekenhuizen weer volstromen met covid 19-patienten (vanaf 2:50):

Ook de deep state-corona-tsaar van Donald Trump, dr. Frankenstein Fauci, kondigde een ‘inevitable return’ aan van het virus als Trump niet precies doet wat de deep state wil:

2 Replies to “DE NACHTMERRIE GAAT DOOR, DE DEEP STATE VECHT TERUG: TWEEDE GOLVEN EN MASSAGRAVEN VOOR ‘DODE KINDEREN’”

  1. “TWEEDE GOLVEN EN MASSAGRAVEN VOOR ‘DODE KINDEREN’”

    Er zijn een paar kinderen ziek geworden waarvan men zich afvraagt of dat iets met het Corona-virus te maken heeft.

    Het is krankzinnig om in dit verband al te gillen over massa-graven voor kinderen.

Geef een reactie