DE VOLKSKRANT VINDT HET VOLSTREKT NORMAAL DAT ER NIET MAG WORDEN BERICHT OVER EEN PROCES TEGEN ISLAM-PEDO’S

DE KRANT DIE MICHA EEN ‘PARANOIDE GEK’ NOEMDE VERDEDIGT NU EEN MEDIA-BLACKOUT ROND EEN PROCES TEGEN ISLAM-PEDOFIELEN OMDAT DAT HET BEELD VAN DE ISLAM NEGATIEF ZOU KUNNEN BEINVLOEDEN * WIE ZIJN HIER DE WERKELIJKE PARANOIDE GEKKEN? * MORGEN MICHA OP VIDEO OVER DE ZAAK-ROBINSON

Journalisten die berichten over een cruciaal proces tegen een seksbende van (meest Pakistaanse) moslims doen geen verslag, maar ‘vallen de deelnemers aan het proces lastig’. Dat heeft de Engelse rechter bepaald. Voor De Volkskrant is dat blijkbaar de normaalste zaak van de wereld. De beschermers van Demmink en van pedofilie in het algemeen melden dat ook het snelrecht-proces tegen Tommy Robinson die als enige de krankzinnige oekaze van de rechter in de wind sloeg en wel verslag deed van het pedo-proces geheim had moeten blijven, maar dat het via ‘sociale media’ toch ‘naar buiten is gekomen’ dat hij 13 maanden cel heeft gekregen voor het ‘lastigvallen’ van de deelnemers aan het pedo-proces. Het doet sterk denken aan de 10 maanden die Micha aanvankelijk aan zijn broek kreeg voor het ‘beledigen’ van Marcel Gelauff. De belangrijkste reden waarom alles rond dit proces geheim moet blijven, is dat de moslim-pedo’s extreem lage straffen krijgen en dat de Engelse regering vreest voor opstanden als dat naar buiten komt. Overal in de EU worden Islam-zedendelinquenten beschermd door de autoriteiten en in Finland heeft de Hoge Raad nu zelfs bepaald dat Moslims het recht hebben naar believen kinderen te verkrachten omdat dit ‘bij hun cultuur hoort’. Overigens lijken die opstanden waar de Engelse regering zo bang voor is nu toch wel uit te breken, want de social media staan compleet on fire over het afvoeren van Robinson naar de Goelag waar hij het risico loopt te worden vermoord door Moslims. Wat natuurlijk ook speelt is dat de situatie in de UK so wie so al jaren op springen staat, ondermeer door het Brexit-debakel, de elite-pedo-schandalen, de Moslim-pedo-schandalen, de serie bloedige aanslagen en de krankzinnige Skripal-affaire en de problemen met Noord Ierland en Schotland binnen het VK. Begin augustus 2011 braken er in heel Engeland maar met name in Londen extreem gewelddadige rellen uit nadat een local man door de politie was doodgeschoten. Het zou nu zomaar dezelfde kant op kunnen gaan -maar natuurlijk weer veel erger omdat de frustratie en de woede bij het volk enorm zijn toegenomen.

2 Replies to “DE VOLKSKRANT VINDT HET VOLSTREKT NORMAAL DAT ER NIET MAG WORDEN BERICHT OVER EEN PROCES TEGEN ISLAM-PEDO’S”

  1. Diezelfde Volkskrant heeft onlangs ook uitgebreid de vader van Anne Faber het podium gegeven om het ontslag van een rechter te eisen. Jammer dat u dat niet noemt.

    Overigens werd nagenoeg dit zelfde bericht door andere media gebracht (ik vermoed rechtstreeks door/van het ANP).
    Het feit dat u hier niet over bericht toont maar weer aan dat u niet neutraal bent, maar gedreven door uw persoonlijke vete tegen een medium dat u (met eenzelfde vrijheid die u constant gebruikt) heeft uitgemaakt voor ‘paranoïde gek’. Iets wat overigens niet klopt mij inziens, hier ik andere termen prefereer zoals ‘door haat gedreven blogger’.

  2. Waar zo’n opvolgende “Churchill-kliek” psychopathische (type levend cremeren van complete steden als een gelegenheid zich voordoet om ermee weg te komen)’deep state’ toch al niet “goed” voor is…….

Geef een reactie