DEEP BEHIND BITCOIN LINES (3 EN 4)

IN JAPAN IS BITCOIN TOEGESTAAN ALS WETTIG BETAALMIDDEL * TIJDENS HET EVENT KWAM ER EEN BERICHT DOOR DAT DIT NU OOK GELDT VOOR AUSTRALIE, MAAR DAT BLEEK EEN HOAX * HET BEWIJS DAT BITCOIN REAL IS: MARCEL GELAUFF PROBEERT HET TE DEMONISEREN ONDANKS HET FEIT DAT DE KOERS DOOR HET PLAFOND SCHIET * BITCOIN IS DE BESTE INVESTERING OOIT

2 Replies to “DEEP BEHIND BITCOIN LINES (3 EN 4)”

  1. Weet heus wel dat je joods bent hoor Kat, maar dat je je zeepbel investering ten koste van goedgelovige bezoekers ponzigeil loopt aan te smeren & daarbij ook nog eens via bij voorbaat al verloren geldinjecties aan je volgende faillissement denkt te kunnen ontsnappen, is voor mij dan weer DE zoveelste rode valse-vlag van een het water aan de ouwehoer-kadetten staande wolf in schaapskleren?! ÚNÒ, DÒS Y TRÉS!

  2. Ik denk dat dit de laatste keer is dat ze Kat mee op sleeptouw nemen, geen enkele interactie met de deelnemers. De autist Kat praat alleen maar tegen zijn camera.

    Deze nerds zijn trouwens helemaal niet geïnteresseerd in New World Order, ‘behind enemy lines’ en al die andere kul die die Kat in overspannen toestand roeptoetert.

    Kat heeft niet eens begrepen waar het over gaat. De man in beeld zegt niet ’30 procent van bitcoins’, maar ’30 procent van onze apparatuur’. Daarmee bedoelt hij de computers die in IJsland staan om bitcoins te ‘minen’. De vraag is nog maar of deze nerds de enorme kosten die ze moeten maken ooit terugverdienen. Zeker als de koers weer omlaag gaat, wat we wel vaker hebben gezien bij bitcoin.

Geef een reactie