DEN HELDER, KOEN SCHUILING EN HET ROB SCHOLTE MUSEUM (3)

BREAKING: EPIDEMIE AAN PEDO-BURGEMEESTERS IN DE VS; IS HET IN NEDERLAND VAN HETZELFDE PEDO-LAKEN EEN PAK? * BELGISCHE BURGEMEESTER DIE PEDO-RINGS WILDE EXPOSEN AFGESLACHT ALS EEN VARKEN

LEES OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM HET ARTIKEL VAN DICK BERTS WAARIN HET HIJ INTERVIEW ANALYSEERT VAN WACR MET BURGEMEESTER SCHUILING EN WETHOUDER/PROJECTONTWIKKELAAR KUIPERS

3 Replies to “DEN HELDER, KOEN SCHUILING EN HET ROB SCHOLTE MUSEUM (3)”

 1. Dit kan helaas gewoon een morele debiel zijn, die (wanneer iemand iets lijkt te gaan vermoeden bijvoorbeeld of bij een de 100% zich maskerende narcist tegenstrevend karakter) “over lijken” gaat zonder daarbij zelf ook maar iets te voelen (tussen asterisken datgene wat een forensisch psycholoog zou opvallen, hoewel we hier nog ver zijn van een indicatiestelling zoals bij Prins Bernhard):

  ————————
  Elke avond sloot ****burgervader Gadenne**** de poort van het kerkhof van Luingne, recht tegenover z’n woning. Het was op die plek dat de dader van de moord hem opwachtte en toesloeg. Iets voor acht uur gisterenavond kreeg de politie een noodoproep, dat er iemand gevonden was op het kerkhof. Het bleek om de ****populaire burgemeester**** Gadenne te gaan, die overleden was. Dat verklaarde de procureur des konings van Bergen, Christian Henry aan Le Soir.

  Persoon meteen aangehouden

  Het gerecht kon meteen ook een persoon die nog op het kerkhof aanwezig was arresteren, de man bekende meteen de dader te zijn. Wat de motieven waren van de man, is nog onduidelijk.

  ****Gadenne was een volkse figuur, die midden de mensen stond****. Dat hij elke dag de poort van het kerkhof sloot, typeerde hem: ****een gedienstig, eerder bescheiden imago****
  ———————

 2. Niets te vinden op Internet overde deze ****populaire, overal goed bekend staande**** burgemeester Alfred Gadenne, als (notoire) satanisten en pedofielen-jager.

  Wel is “de moordenaar” (of degene die de moordrobot-achter-een-‘mask of sanity’ heeft uitgeschakeld….), de zoon van een brandweerman.
  Ik ken er een paar en dat zijn onzelfzuchtige keurige lui, die, nogal eens voor een habbekrats, hun leven veil hebben voor de gemeenschap. Ze zijn veelal met hart en ziel GEZOND verknocht (!) aan hun openbare functie:

  ————————
  De verdachte zou de zoon zijn van een vrijwillige brandweerman die voor de stad Moeskroen gewerkt heeft. Dat is door het persbureau Belga vernomen in gerechtelijke kringen.

  De vader stapte twee jaar geleden uit het leven nadat hij ontslagen was
  ————————–

  Of zou de zoon toch een weerzinwekkende ijskoude gruwelmoordenaar (type brandslachter van “Dresden”) zijn, die deze goeierd, die nog wel vrijwillig kleine dienstjes deed en wellicht oude dametjes hielp met oversteken, uit laag bij de grondse wraakmotieven de keel heeft doorgesneden?

 3. “He said he had proof the European Union was being run by Satanists with an advanced agenda of death and destruction, and an appetite for the darkest crimes. He said Brussels was a wolf in sheep’s clothing, preaching love and openness, but actually a den of depravity,” a friend and former employee said.

  “He was working on an enormous exposé that he said would shake Europe to it’s very core.“
  ——————————-
  Een interessante opmerking van die vriend en voormalige medewerker. Wie is dit en welk bewijs heeft hij. Is van dat hoogst belangrijke enorme werk van deze populaire burgemeester nog iets bewaard gebleven?

  Klopt dit dus allemaal, of draait deze vriend en voormalig medewerker de boel gewoon om, zoals psychopaten steeds doen: ‘They turn tables flabbergasting around’.

  Kwam de ontslagen vader (die later depressief is geworden en zelfmoord heeft gepleegd: PSYCHOPATEN DOEN DAT NOOIT die baggeren onverstoord door na welke -normaliter emotioneel verpletterende- belasting ook) wiens zoon (later dan dit artikel bekend geworden?!) de vermoedelijke/kennelijke dader is (een 18-jarige jongen, die niet op de vlucht is geslagen, maar zijn arrestatie heeft afgewacht…en dus mogelijk een verhaal kwijt wil…er althans niet alle kanten op glibberend ijskoud mee wil wegkomen zoals psychopaten dat steevast willen) niet achter verbijsterende connecties van de alom goed bekend staande/populaire burgemeester in die richting en is hij toen met kunstgrepen de dienst uitgewerkt?

  Waarna zijn dappere zoon, met een ECHTE instelling van openbare dienstman, ‘against all odds’ (!!!) de knop van het monster heeft omgedraaid om erger voor de omgeving te voorkomen?

  Hoogste tijd voor doortastend journalisme, lijkt me.

Geef een reactie