DIT IS DE WERKKELIJKE REDEN VAN HET ‘NIEUWE 1,5-METER-NORMAAL’ VAN MARK RUTTE! ALS WE NU NIET SNEL DE 5G-MASTEN NEERHALEN IS HET OVER EN UIT!

ALLE PUZZEL-STUKJES VALLEN OP HUN PLAATS * HET NEDERLANDSE VOLK VOELT AAN DAT HET ALLEMAAL NIET DEUGT EN EEN GROOT SMERIG EN SATANISCH COMPLOT IS VAN DE PEDOFIELEN * THIS IS THE MOMENT FOR THE FUTURE OF THE PLANET * TRUMP EN DE PATRIOTS DOEN ER ALLES AAN ONS TE REDDEN VIA DE TAKEDOWN DIE GISTER IS BEGONNEN, MAAR HET IS NATUURLIJK EEN OORLOG EN DAARIN KAN ALLES GEBEUREN WANT WE WETEN NIET OVER WELKE GEHEIME WAPENS DE PEDOFIELEN BESCHIKKEN EN WAT ZE NU BEREID ZIJN TEGEN ONS IN TE ZETTEN


De complete MSM en politiek maken deel uit van de 5G-samenzwering tegen het Nederlandse volk. Er mocht NOOIT over worden gesproken, NOOIT onafhankelijk onderzoek worden gedaan -precies als met de vaccinaties. Nu wordt alles duidelijk, Corona > vaccinaties > 5G > einde vrijheid

De Anderhalve-Meter-samenleving = de 5G-samenleving!

Door Hans Vogel

Vraagt U zich af waarom Rutte zo hamert op “het nieuwe normaal?”
Vraagt U zich af waarom Rutte alsmaar spreekt van de “Anderhalve-Meter-Samenleving?”
Vraagt U zich af waarom alle discussie over 5G wordt ontweken, verboden en gecensureerd?

Het heeft allemaal te maken met het 5G-netwerk, dat nu overal in allerijl wordt geïnstalleerd terwijl miljarden mensen thuis opgesloten zitten.

Laat U zich vooral niet wijsmaken dat Rutte U thuis heeft opgesloten omdat het COVID-19 virus zo gevaarlijk is! Het is in de duizenden jaren dat de mensheid bestaat, nog nooit nodig geweest om de hele bevolking maandenlang huisarrest te geven om medische redenen. En om de mensen te dwingen om onderling strikt anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren. Kunt u zich voorstellen wat voor een onmenselijke hel het leven straks gaat worden als dat “normaal” is? Dat kan Rutte met zijn valse praatjes toch niet verdoezelen?

Waarom is dat nu ineens allemaal zo nodig? Niet om medische redenen. Weet U nog dat tijdens het begin van de “pandemie” werd beweerd dat ook huisdieren het COVID-19 virus konden verspreiden? Ineens hoor je dat niet meer. Hoeven huisdieren straks dan geen anderhalve meter afstand te bewaren? Of zijn huisdieren in “het nieuwe normaal” verboden?

“Het nieuwe normaal” is niets anders dan de 5G-samenleving.

Ter bestrijding van de “corona-pandemie” moet iedereen straks worden ingeënt tegen COVID-19. Maar iedere arts weet dat een inenting tegen griep feitelijk zinloos is. Alleen goed voor de farmaceutische industrie. Die verdient er goed mee. En als bewijs van inenting moet iedereen straks een inentingsbewijs bij zich dragen. In de vorm van een onderhuidse chip. Dat wil Bill Gates namelijk. Uiteraard “voor uw eigen gezondheid en veiligheid,” en voor de “samenleving.”

Wat ze U niet vertellen is dat straks met de inenting allerlei stoffen in Uw lichaam ingebracht kunnen worden, die later (met behulp van 5G) kunnen worden geactiveerd. De wetenschap staat immers voor niets! En via de onderhuidse chip zijn straks met het 5G-netwerk al uw gegevens altijd precies af te lezen. Maar dan moet niet iedereen te dicht op elkaar staan, want dan kan dat niet meer.

Dat is dus de reden dat erop wordt gehamerd dat iedereen voortaan altijd en overal anderhalve meter afstand bewaart tot andere mensen.

Afgezien va het feit dat 5G-straling zeer gevaarlijk is voor de gezondheid, is het ook een ideaal middel voor de staat om de bevolking onder de duim te houden en voor grote bedrijven om hun loonslaven aan te sturen.

Straks kan de werkgever precies zien, wie hard werkt, wie veel fouten maakt, en wie er de kantjes afloopt. Via 5G kan hij het gedrag van de betreffende loonslaaf corrigeren en als dat niet helpt, straffen via een stroomstoot en eventueel later op het loon een bedrag in te houden.

Verzekeraars kunnen precies zien wat hun klanten doen en desgewenst de premie verhogen of de polis beëindigen.

De politie kan precies zien waar iedereen zich bevindt, wie wat doet, en eventuele overtreders straffen door bijvoorbeeld een stroomstoot. Zo kunnen ook van tevoren demonstraties en samenscholingen worden tegengegaan. Ideaal dus voor “crowd control!”

Wie ongeneeslijk ziek is, of wie te oud wordt en te duur voor de samenleving, kan met behulp van 5G ook snel worden uitgeschakeld. Precies zoals in de film Soylent Green te zien is.

Maar de 5G-samenleving kan natuurlijk alleen functioneren als iedereen minstens die anderhalve meter afstand bewaart. Daarom wordt U nu door de regering langdurig vastgezet en gehersenspoeld.

De toekomst ziet er stralend uit!

11 Replies to “DIT IS DE WERKKELIJKE REDEN VAN HET ‘NIEUWE 1,5-METER-NORMAAL’ VAN MARK RUTTE! ALS WE NU NIET SNEL DE 5G-MASTEN NEERHALEN IS HET OVER EN UIT!”

 1. Grappig,typisch de mindset van een trol: “Veel plezier met je paranoia leventje achter de gesloten gordijnen. Kijk je wel even onder het bed voordat je slapen gaat?”

  Zegt de man “dinges” die op 13 april op 05:01 zijn antwoord post.

  Zet je wel aan het denken,en dan eindelijk op 13 april op 15:28 komt zijn antwoord,als hij eindelijk uit de klamme lappen komt.
  Zijn overigens de werktijden van de de aanhangers van Bachus en de nachtapotheek.

  Lachen man….

  Man man man,dit laat wel je ware aard zien.

  Advies,als je medicatie gebruikt,neem ze in, en op tijd.

  Ga weer wat nuttigs doen in gezelschap van mensen die mijn tijd wel waard zijn.

 2. Nou nou,

  we hebben hier met een echte schetenwapper te maken.
  Misschien kun je beter even doorlezen,het gaat wel degelijk over millimetergolven,oftewel 5G,maar de algemene term is emf.
  En nee ik heb geen smartphone,die zijn voor domme mensen die bijvoorbeeld dinges heten.
  Verder staat mijn wifi keurig uit,en gebruik ik een ouderwetse p.c.,uiteraard voorzien van linux als OS,want meneer B. Gates richt al genoeg schade aan met zijn virussen.

  Verder nog vragen?

  WWG1WGA

   1. Jazeker dat was ik,zeer scherp geanalyzeerd,mijn complimenten.

    Wellicht is het je niet ontgaan dat deze timeouts tot vandaag permanent zijn gebleven,als je een beetje verstand van netwerken hebt,zou je toch moeten weten dat zulke storingen anno 2020 allang opgelost zouden moeten zijn.
    Heel het internet in de USA loopt momenteel door 2 hubs te weten TN, USA (Tennessee) en TX, USA (Texas).
    Hoe zou dat nou komen,en wat is de bedoeling daarvan? (inkoppertje) denk aan filtering,en bottleneck.
    Verder fakkel je me af door te stellen dat ik de boel even bij elkaar gegoogeld heb,ik kan je verzekeren dat hier enig research aan vooraf is gegaan,kijk even naar de onderzoekers en de instituten die de onderzoeken hebben gedaan,dit zijn geen van allen de minste.
    Verder hoef je geen raketgeleerde te zijn om de klachten die EMF veroorzaken te bekijken en dan kun je er niet omheen dat dit wel degelijk op cellulair niveau plaats vind,en dus ook hormonale inbalans veroorzaakt.
    Een oelewapper zou je beter degene kunnen noemen die als een trollende tikgeit klakkeloos de,zonder enige motivatie,eigen inzicht of wetenschappelijke onderbouwing zijn laagvibrerende geschreeuw de wereld instuurt.
    Maar ook die mensen mogen er zijn,zodat degenen die wel aan waarheidsbevinding doen enig ijkpunt hebben.
    Dus wie ben jij? En wie dien je hiermee?
    Schaar je jezelf onder de meute die blind door het leven gaan,of ga je nog eens iets positiefs bijdragen aan de waarheid.
    Want weet je,ik hoef de waarheid niet te verdedigen,de waarheid is als een leeuw.
    Die moet je loslaten die verdedigd zichzelf.
    En ga zelf op onderzoek uit,want de radio,televisie en de krant,die brengen de leugens in het land.

    Evengoed een happy awakening,en een fijne pasen.

    WWG1WGA

    1. Hoezo storingen? Toch opvallend dan dat al die zwaar gestoorde Q Anon gelovigen zeer teleurgesteld waren dat hun internet het nog gewoon deed. Zoek maar terug op Twitter.

     ‘Ik kan je verzekeren dat hier enig research aan vooraf is gegaan,kijk even naar de onderzoekers en de instituten die de onderzoeken hebben gedaan,dit zijn geen van allen de minste.’

     Grappig dat je zonder meer de deskundigheid prijst van instanties die als het zo uitkomt in andere gevallen weer niet te vertrouwen zijn. Maar een ADS wapen lijkt in de verste verte niet op 5G.

     Nuances hier:

     https://hackaday.com/2020/04/08/on-5g-and-the-fear-of-radiation/

     1. Nee joh,je moet lekker de telecomproviders geloven op hun woord,de slager die zijn eigen vlees keurt.
      Vervolgens kom je aan met hackaday,kijk even naar hun logo,it`s all in the symbols,symbols will be their downfall.
      Een website die vooral het gebruik van EMF gadgets promoot.
      Ben je nu echt zo blind?
      https://www.youtube.com/watch?v=y3knYxt_gvc

      https://www.instagram.com/p/B-moNMAAK49/

      Zou de halve wereld conspiracy alu hoedjes zijn?
      Of ben jij een blinde dove trol die voor een paar shekels de leugenfabriek wanhopig in stand probeert te houden?

      Denk goed na voor je iets neerplempt hier,en wie je dient.
      De qanons zijn met veel,heel veel en elke dag komen er vele bij,WE ARE THE NEWS NOW.
      Er komt straks een tijd dat jouw soort zich nergens meer kan verstoppen,dus de keuze is aan jou.

      Zo duidelijk genoeg,of kan je MSM geconditioneerde sociopatische brein het allemaal niet meer aan?

      Maak je niet druk,velen lijden aan cognitieve dissonantie,je bent niet de enige.

      Tot die tijd vermaak je hier maar mee:

      https://www.youtube.com/watch?v=sCNrK-n68CM

      Happy awakening en fijne 2e paasdag.

      WWG1WGA

     2. Ah, daar hebben we de cognitieve dissonantie weer, en dan ook nog aankomen met WE ARE THE NEWS en It’s all in the symbols.

      Lachen man. Na de mooie voorspellingen rond 10 Days of Darkness, het internet dat helemaal op zwart zou gaan en The Awakening weten we weer serieus we dat moeten nemen.

      Veel plezier met je paranoia leventje achter de gesloten gordijnen. Kijk je wel even onder het bed voordat je slapen gaat?

  1. Wedden dat deze volstrekt willekeurig bij elkaar gegoogelde documenten zijn gezocht op een 4G smartphone dan wel wifi laptop? Daar krijg je kennelijk weer geen corona van.

   O ja, en microgolven zijn natuurlijk wat anders dan millimetergolven. Maar dat weet JohnDoe blijkbaar nog niet.

Geef een reactie