DRIE WIJVEN-RECHTERS HOF ARNHEM NU REEDS OP OORLOGSPAD TEGEN MICHA

OPROEP AAN EEN IEDER OM MORGEN OM 9:00 AANWEZIG TE ZIJN BIJ HET PALEIS VAN JUSTITIE IN ARNHEM OM GETUIGE TE ZIJN HOE DE PEDO-DEEP STATE AFREKENT MET EEN JOURNALIST DIE ZIJN WERK DOET ONDER LEIDING VAN DE ADVOCAAT DES KONINGS EN DRIE CORRUPTE BABYKILL-RECHTERS

DIT IS ERGER DAN DE RECHTSPRAAK ONDER ADOLF HITLER * NADAT HET HOF EERST EISTE DAT MICHA BIJ DE ZITTING AANWEZIG ZOU ZIJN, WILLEN ZE DE ZITTING NU LATEN DOORGAAN ZONDER MICHA * MICHA SLEEPT HET PEDO-OM VOOR DE RECHTER WEGENS HET BELETTEN AANWEZIG TE ZIJN OP CRUCIALE ZITTINGEN: GAAT HET HOF NU WEL ACCOORD MET AANHOUDING? * LEES DE FAX VAN THIJS STAPEL AAN HET HOF [dnaaanhouding].

6 Replies to “DRIE WIJVEN-RECHTERS HOF ARNHEM NU REEDS OP OORLOGSPAD TEGEN MICHA”

    1. Ja, en zijn instabiele vriendinnetje natuurlijk. En ik denk toch ook wel die doorgedraaide gek met die theedoek op zijn kop, ik ben even zijn naam kwijt. Maar die is toch nog wel een paar gradaties zotter dan vriendje Kat (of kan dat eigenlijk nog wel?).

  1. Psychopaten doen in een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV, nooitiets illegaals of krankzinnigs.

    Kwestie van doelmatige wetgeving……

  2. Maar je wordt dus niet belet om je zaak bij te wonen. Het is jouw keuze om verstek te laten gaan.

    Fijne titel ook. Gaat de rechters echt overtuigen dat het echt niet aan je eigen schrijfsels ligt dat je als journalist nergens aan de bak komt. Winning!

Geef een reactie