HOE VETTER EN HOE HYSTERISCHER DE KOPPEN IN DE TELEGRAAF OVER ONZE SUCCESSEN OP DE WINTERSPELEN, HOE MINDER MENSEN KIJKEN!

EEN DUBBELE RAMP TREFT DE MSM: NAAST DE EXPOSURE ALS CORRUPT, CRIMINEEL EN COLLABOREREND MET DE PP-ELITE KEERT DE BURGER ZICH NU OOK MASSAAL AF VAN DE GROTE TREKKERS VAN WELEER ZOALS SPORTEVENEMENTEN, OSCAR-UITREIKINGEN, SONGFESTIVALS EN KONINKLIJKE ELLENDE: WE WORDEN ER DOODZIEK VAN * ALS REACTIE HIEROP GAAN DE MSM DES TE HARDER SCHREEUWEN EN KRIJSEN OVER ONZE ‘OLYMPISCHE HELDEN’ EN HUN ‘SUCCESSEN’

Al weken proberen De Telegraaf en de rest van de MSM ons land in een ‘winterspelen-koorts’ te brengen maar ze falen op potsierlijke wijze. Sterker: de hysterische pogingen tot het opkloppen van de winterspelen (en Camiel Eurlings is er ook al niet meer bij!) leidt er zelfs toe dat nog meer mensen zich kotsend afkeren van de MSM. Foto’s van de geacteerde en geexalteerde vrolijkheid van de koning en Maxima en Rutte en een minister waarvan niemand de naam kent noch ooit zal kennen…. het roept niets meer op of slechts walging. Nu zijn er ook cijfers uit de VS waaruit blijkt dat de ‘magie’ van evenementen als de Olympische spelen als kijkcijfer- en leescijfer-kanonnen definitief is uitgewerkt. Dit is de zoveelste ramp voor de MSM. Ligt hier mede een verklaring voor de golf aan censuur van echte media op internet?

2 Replies to “HOE VETTER EN HOE HYSTERISCHER DE KOPPEN IN DE TELEGRAAF OVER ONZE SUCCESSEN OP DE WINTERSPELEN, HOE MINDER MENSEN KIJKEN!”

Geef een reactie