IN OPMAAT NAAR SCAM ROND DOOD VAN IVANA SMIT: DE TELEGRAAF MOET DE UITERST OMSTREDEN PATHOLOOG FRANK VAN DE GOOT OPPAMPEREN

EXTRA: BUITENLANDSE MEDIA GEVEN TAL VAN BELANGRIJKE DETAILS OVER DE ZAAK DIE WORDEN VERZWEGEN DOOR ONZE MSM

MAAR HIERDOOR NEMEN DE RED FLAGS DIE WIJZEN OP OPNIEUW EEN FRANK VAN DER GOOT-SCAM ZOALS EERDER BIJ ANASS EN DASCHA GRAAFSMA ALLEEN MAAR TOE * WE ZIJN NU ZO VER HEEN DAT ALLES WAT OOK MAAR EEN BEETJE IN DE BUURT VAN DE WAARHEID KOMT MOET WORDEN ONDERDRUKT * FRANK VAN DE GOOT WERD DOOR JORIS DEMMINK ‘UITGEVONDEN’ ALS VERVANGER VAN DE BETROUWBARE DANNY SPENDLOVE DIE BABY-MOORDEN OP HET SPOOR WAS

MISSCHIEN IS HET BETER HET KOPPEL WAARMEE IVANA MEE NAAR BOVEN IS GEGAAN GEWOON ONDER EDE TE PLAATSEN EN TE LATEN VERTELLEN WAT ER IS GEBEURD DAN DE UITERST OMSTREDEN FRANK VAN DE GOOT NA EEN MAAND TE LATEN AANKLOOIEN

Natuurlijk gaat Frank van de Goot die is belast met het onderzoek naar het Nederlandse topmodel Ivana Smit de Tamiflu-optie niet onderzoeken hoewel die in onze ogen een perfecte en sluitende verklaring geeft voor de dramatische gebeurtenissen in Kuala Lumpur. Het aantal red flags rond deze zaak is inmiddels zo groot (files ROL) dat de kans dat het ware verhaal boven tafel komt op precies 0,1% moet worden ingeschat. Er zitten ook krankzinnige tegenstrijdigheden in het verhaal: hoe is het initiatief van de familie om een crowdfunding-actie te starten naar de oorzaak van haar dood te rijmen met het accepteren van de uiterst omstreden Frank van de Goot? Frank van de Goot wordt de familie, zo mogen wij aannemen, via intimidatie en terreur door de stort geduwd. Een bewijs hiervoor is de panische poging van De Telegraaf de omstreden pathloog credit te geven via een uitgebreid helden-portret. Overigens heeft ook de BBC een artikel aan de zaak gewijd waarin interessante details staan die we niet tegenkomen in de Nederlandse MSM. Zoals dat Ivana vrijwel haar hele leven heeft gewoond in Maleisie en werd opgevoed door haar grootouders in het decadente vakantieoord Penang. Volgens The Sun kwam ze naar Maleisie op haar vijfde jaar; deze krant publiceert ook een foto van Ivana met haar opa die er duidelijk Maleisisch uitziet.

Wat is het levensverhaal van Ivana en haar familie? The Sum publiceert ook foto’s van het koppel waarmee Ivana mee is gegaan naar het appartement van waaruit ze dood viel, foto’s die we in Nederland niet te zien kregen en dat terwijl te absoluut op een of andere manier schokkend zijn, temeer omdat The Sun het koppel afschildert als ‘swingers’: mensen die uit zijn op wilde sex met zo veel mogelijk mensen:

Ook in The Sun: de swingers-vrouw (die door de Nederlandse media Kazachse is genoemd en Amerikaans-Kazachse maar door de Engelse krant Indonesische wordt genoemd) zou ook een model zijn en zich ‘hebben ingelikt’ bij Ivana. Maar de belangrijkste vraag in de hele zaak is toch wel: waarom vertelt het swingers-couple niet gewoon wat er is gebeurd?

5 Replies to “IN OPMAAT NAAR SCAM ROND DOOD VAN IVANA SMIT: DE TELEGRAAF MOET DE UITERST OMSTREDEN PATHOLOOG FRANK VAN DE GOOT OPPAMPEREN”

 1. De ouders van het overleden model Ivana Smit hebben de wereldberoemde privédetective Marc Williams-Thomas ingeschakeld.
  Dat meldt Het Belang van Limburg.
  Onderzoeksjournalist
  Marc Williams-Thomas is een Brits onderzoeksjournalist en voormalig politieofficier. Het grote publiek kent hem van de documentaire ‘The Other Side of Jimmy Savile’, over de seksschandalen van de voormalige BBC-presentator.
  ————————-
  Enfin die USA multimiljonair zou een (op de onnavolgbare wijze van de ‘alien mindset’) over lijken gaande psychopaat (100% narcist, 100% begeerte, 100% = fundamenteel en zonder schaamte leugenaar) kunnen zijn.

  Test op dit punt DRINGEND AANBEVOLEN!

 2. “”Zoals dat Ivana vrijwel haar hele leven heeft gewoond in Maleisie en werd opgevoed door haar grootouders in het decadente vakantieoord Penang””

  Misschien eerst eens effe rondkijken op het internet wat de reguliere media al heeft voor dat je met flauwekul komt aankakken.

  En betreft de moddelen werled is het algemeen bekend dat daar haken en ogen aanzitten qua het model zijn.

  “”waarom vertelt het swingers-couple niet gewoon wat er is gebeurd?””

  Hebben ze wel verteld, ze zijn gaan slapen en in de ochtend heeft de vrouw hun dochter naar school gebracht””

  “”deze krant publiceert ook een foto van Ivana met haar opa die er duidelijk Maleisisch uitziet.””

  joh dat meen je niet pffffffffffff

 3. Tamiflu fantasie is echt grote bullshit, grotere desinformatie als dit is bijna niet denkbaar wat weer vragen oproept over de rol van Kat. Kent Kat deze man uit zijn Azië rondzwervingen? Zelfde netwerk?

Geef een reactie