IN PLAATS VAN ZIJN VOLK TE STEUNEN IN DE CORONA-CRISIS, VLUCHT ONZE ‘KONING’ NAAR INDONESIE -GEEN WOORD OVER CORONA

GESTEUND DOOR DE NAZI-COLLABORATEURS VAN DE MSM VERTREKT ONZE KONING, ZOON EN KLEINZOON VAN NAZI’S EN GETROUWD MET DE DOCHTER VAN EEN NAZI-MASSAMOORDENAAR, NAAR DE ANDERE KANT VAN DE WERELD ZONDER ZIJN VOLK DAT IN DE GROOTSTE CRISIS VERKEERT SINDS DE OORLOG OOK MAAR EEN WOORD WAARDIG TE ACHTEN * HOE LANG ACCEPTEREN WE HET GEDRAG VAN DIT WEERZINWEKKENDE VARKEN NOG?

Komende week bezoeken koning Willem-Alexander en koningin Máxima Indonesië. Het staatsbezoek ligt vanuit Nederland onder een vergrootglas, omdat er nog altijd groepen zijn die wachten op excuses van de Nederlandse overheid voor het koloniale verleden. Opvallend is dat er bij dit bezoek geen staatsbanket is, wat wel gebruikelijk is tijdens een staatsbezoek. Bij zo’n banket worden toespraken gegeven en wordt vaak stilgestaan bij de banden tussen de landen. Bij dit bezoek aan Indonesië staat alleen een staatslunch op de planning. Daarmee lijkt de kans op excuses klein. “Er zijn simpelweg minder momenten waarop toespraken worden gehouden”, zegt Koninklijk Huis-verslaggever Sander Paulus, “maar een opmerking tussendoor zou altijd kunnen, dus ik ga goed luisteren.”

Eén reactie op “IN PLAATS VAN ZIJN VOLK TE STEUNEN IN DE CORONA-CRISIS, VLUCHT ONZE ‘KONING’ NAAR INDONESIE -GEEN WOORD OVER CORONA”

  1. De *volstrekt* schaamteloze brutaliteit van psychopaten doet inderdaad buitenaards aan…..Vandaar de term ‘alien mindset’.

    Zolang we deze *ten diepste gevaarlijk* gestoorden niet in de gaten hebben en weghouden uit de samenleving, maar vooral de posities van macht en controle die ze krankzinnig energiek en verraderlijk willen usurperen, zitten ze niet alleen in de regeringen overal ter wereld, maar bijv. ook in de laboratoria waar met krankzinnige onverantwoordelijkheid biologische wapens kunnen worden ontwikkeld……..zoals in Wuhan.

Geef een reactie