IS HET DODELIJKE GRIEPVIRUS VAN DE NWO EINDELIJK ACTIEF? EN WORDT DIT INGEZET TER VERPLICHTE VACCINATIE?

NA TAL VAN FLATERS VAN VOGELGRIEP VIA SARS EN MERS TOT MEXICAANSE GRIEP LIJKT HET ‘TEAM OSTERHAUS’ NU EINDELIJK SUCCES TE GAAN KRIJGEN MET HUN NIEUWSTE VARIANT DIE DOOR DE NWO AL WIJD EN ZIJD WORDT BEJUBELD ALS DE MEEST DODELIJKE OOIT NA DE SPAANSE GRIEP * ALABAMA HEEFT REEDS DE NOODTOESTAND UITGEROEPEN * OOK DE TELEGRAAF DOET NATUURLIJK WEER MEE AAN HET OPZWEPEN VAN DE HYSTERIE

Het is al enige jaren compleet stil rond onze ‘viroloog’ Ab Osterhaus die in de beginjaren van de griep-hysterie tussen 2010 en 2014 niet van het TV-scherm te branden was. Eind 2011 onthulde Micha dat Osterhaus in opdracht van de NWO op de Erasmus Universiteit een virus aan het bouwen was dat de wereldbevolking moet gaan uitroeien althans terugbrengen tot een fractie van wat die nu is. Enige maanden later kwam daar een tweede artikel overheen dat dit alles op dramatische wijze bevestigde. Wellicht mede onder druk van de publiciteit op KLOL trokken Osterhaus en zijn team zich volledig terug uit de openbaarheid. Niets is er meer van ze vernomen. Maar nu is er dan een nieuw, super-dodelijk griepvirus (of meer een combinatie van virussen, met name H3N2 en H1N1) dat dood en verderf zaait, met name in de VS. Maar De Telegraaf lijkt er niet op de kunnen wachten dat deze virussen ook in ons land gaan toeslaan, want twee dagen geleden pakte de krant groot uit met de kop: 18-jarige studente aan gevolgen griep overleden. Het ging om een studente uit Schotland. De vraag is of deze nieuwe virussen ook uit de koker van Osterhaus cs. komen of dat de viroloog inmiddels door de Bilderbergers is ontslagen als opper-virus-bouwer. Een andere vraag is of deze nieuwe, dodelijke dreigende pandemie door de NWO zal worden benut iedereen verplicht vol te spuiten met gif onder de vlag van ‘vaccinaties voor uw eigen bestwil’. Stay tuned!

5 Replies to “IS HET DODELIJKE GRIEPVIRUS VAN DE NWO EINDELIJK ACTIEF? EN WORDT DIT INGEZET TER VERPLICHTE VACCINATIE?”

  1. De berichten uit de USA zijn niet zo goed inderdaad. Enfin, vergeleken bij Dresden of een ‘full scale nuclear war’ (hetzelfde op een grotere plek en met kernstraling als extraatje) is het een mooie dood.

      1. Sinds dat ten bate van staatS✡Shills half in coma verkerende tonijnentrog de toegankelijkheid voor de pure waarheid op slot heeft gedaan kan ik nog slechts vanaf hier mijn repliek op de hieronder gelinkte hoernalist ventileren. Namelijk dat hij op een exact dezelfde wijze door de gevestigde wanorde wordt misbruikt en dat de hoernalist er nog prat op gaat daar speciaal voor door de geslepen dienscht zeer strak te zijn afgericht?! Nou klaplopende volksmenner, ik weet echt wel wat mij te doen staat ten tijde dat ook hier in dit hole land de pleuris uitbreekt en het echte belang van de Nederlanders met jouw verraderlijke üntersoort zal behoren af te rekenen..;

        “Feitelijk is Micha Kat in deze een katvanger. Er is wat mij betreft dan ook sprake van misbruik van de instabiele persoonlijkheid van Kat. Mensen die nog een appeltje te schillen hebben met een overheid of een persoon, laten het vuile werk over aan Kat, die door zijn onvermogen om met valide argumenten te komen (gekoppeld aan zijn fascinatie voor pedofilie) al vanaf de eerste woorden in zijn teksten uit de bocht vliegt en daarmee in de problemen komt. Het is Kat die steeds tegen veroordelingen aanloopt en zijn eigen (al beperkte wereld) steeds verder beperkt ziet. De mensen die Kat misbruiken om hun eigen onvrede en frustratie te uiten, zouden daar eens over na moeten denken.”

Geef een reactie