IT’S HAPPENING: NWO, ELITE, HILLARY, RUTTE, DEMMINK EN HET KONINKLIJK HUIS ZIJN FINISHED

DEVELOPING STORY: TOTAL COLLAPSE VAN HILLARY EN NWO IN DE VS DANKZIJ TSUNAMI AAN VERBIJSTERENDE ONTHULLINGEN * OOK DE DEMMINK-RUTTE-ORANJE-MAFIA IN NEDERLAND IS REDDELOOS, REDELOOS EN RADELOOS * ALLES KOMT NU SAMEN OP HETZELFDE MOMENT: WIKILEAKS, PROJECT VERITAS, HET NIEUWE BERNHARD-GATE, HET MH 17-VERRAAD, DE BANKEN-COLLAPSE, DE INEENSTORTING VAN DE EU * DIT KAN DE ELITE NOOIT MEER WINNEN OF ZE MOETEN DE KOMENDE WEEK DE COMPLETE WERELD VERWOESTEN

[wp_ad_camp_1]

Ik denk dat Bernard ook een kinderverkrachtende pedofiel was en in het netwerk van Demmink zat en dat Demmink daarom in de doofpot is gegaan en niet wordt vervolgd. Wat natuurlijk intens fout, immoreel en ziek is van de rechterlijke macht.
Rheia | 26-10-16 | 11:28

Eén reactie op “IT’S HAPPENING: NWO, ELITE, HILLARY, RUTTE, DEMMINK EN HET KONINKLIJK HUIS ZIJN FINISHED”

 1. Psychopaten zijn de echte Untermenschen, omdat een belangrijk deel van wat de volwaardige mens uitmaakt gewoon onbreekt. Ze draaien de boel dus kenmerkend schaamteloos etc. om, werken zich ijskoud over lijken door het leven hakkend tot hoog in de boom (perverse macht en controle) en dit noemen (tot op heden feitelijke) meelopers dan “elite”.

  Ondertussen is het verwachte miljardenverlies van Deutsche Bank als bij toverslag een winst geworden. Hoera!

  Echter:

  Diese angebliche “Gewinn” ist klarerweise komplett erlogen. Die Medien glauben es inzwischen auch nicht mehr. Also warten wir auf das exogene Ereignis für den Crash.

  Uiteraard kunnen we beter niet wachten op een exogene gebeurtenis (buiten DB wordt geloof ik bedoeld) die de crash in gang zal zetten, maar eindelijk gaan TESTEN OP PSYCHOPATHIE en de ware ‘culprits’ geven wat ze toekomt = UITNEMEN!!!

  Dus niet op je luie reet blijven zitten mensen. Doe wat. Ga massaal een psychopatentest eisen, doe massaal aangifte van de (normaal) militair ondenkbare gruwelmoord op 1,2 miljoen van je -in nood verkerende- medemensen in Dresden, die bizar genoeg en LEVENSGEVAARLIJK precedent scheppend (!) nooit voor een internationaal tribunaal is gebracht etc.

  Denk aan de metkwaardige rechters van het Westenberg type uit de Bijbel. Ze moeten pepers in hun vette aars gestoken krijgen anders zijn ze nergens toe te moveren.

Geef een reactie