JOOST KNEVEL DOET OPNIEUW AANGIFTE TEGEN O.A. JAAP VAN DISSEL, NU AANGEVULD MET DE SOMMATIE VAN VAN DER KAMP

HOE KAN DE GEMEENTE BODEGRAVEN OOIT ACTIE ONDERNEMEN TEGEN ONS ALS DE POLITIE WEIGERT DE AANGIFTE OP TE NEMEN EN EEN ONDERZOEK TE OPENEN? * GEMEENTE GEEN PARTIJ IN DEZE ZAAK: VAN DER KAMP VORMT MET ZIJN ACTIES EEN BESCHERMINGSWAL VOOR JAAP VAN DISSEL EN FRANS BASTIAANSEN DOOR ER ALS GEMEENTE VOOR TE GAAN LIGGEN * WAT ZEGT DAT OVER VAN DER KAMP ZELF?

Eén reactie op “JOOST KNEVEL DOET OPNIEUW AANGIFTE TEGEN O.A. JAAP VAN DISSEL, NU AANGEVULD MET DE SOMMATIE VAN VAN DER KAMP”

  1. 100 geloofwaardige (die bijv. nergens in het onderhavige geval belang bij hebben of uit hun getuigenis voordeel zouden kunnen genereren e.d….) getuigen tégen bijv. “prins” Bernhard in hoogsteigen persoon of iemand uit zijn (nagelaten, onder de psychopatische paraplu zittende) netwerk, helpen niet in een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV.
    Wel is het zo, dat door dezelfde BV de meest bizarre, met geen mogelijkheid kloppende (zonodig a.h.w. “de zwaartekracht omdraaiende”) constructen, afkomstig uit het psychopaten- netwerk zelve (meestal om met volslagen krankzinnige gruwelijkheden WEG TE KOMEN), onmiddellijk voor Evangelie zullen worden aangenomen en met volledige inzet van de geusurpeerde staatsmacht zullen worden vervolgd….

Geef een reactie