KALERGI PLAN ENDGAME: CARTE BLANCHE VOOR MOSLIMS ‘VIJANDIGE’ POLITCI TE VERKRACHTEN EN TE MISHANDELEN

PAULINE KRIKKE, MARK RUTTE EN GERRIT VAN DER BURG VINDEN HET NIET NODIG DE BEDREIGINGEN, MISHANDELINGEN EN VERKRACHTING VAN WILLIE DILLE DIE HAAR TOT ZELFMOORD ZOUDEN HEBBEN GEDREVEN TE ONDERZOEKEN * DE LEUGENS, TEGENSTRIJDIGHEDEN EN SPIN ZIJN NIET MEER TE BESCHRIJVEN EN TE BEVATTEN * ‘AANGEDRONGEN OP AANGIFTE’ MAAR OOK ‘NIET GENOEG CONCRETE AANWIJZINGEN’

DE WAARHEID IS DAT DILLE IS VERMOORD OM DEZE AFFAIRE OP DIE MANIER DIRECT DE KOP IN TE DRUKKEN

DEN HAAG – Er komt vooralsnog geen onderzoek naar de mogelijke ontvoering, verkrachting en bedreigingen aan het adres van PVV-raadslid Willie Dille, die woensdag een einde aan haar leven heeft gemaakt. Dat meldt de Haagse driehoek, die bestaat uit burgemeester, politie en Openbaar Ministerie (OM), vandaag. Het OM stelt dat er te weinig aanknopingspunten zijn om een onderzoek op te starten naar zowel de ontvoering, als de verkrachting, als de aantijging aan het adres van raadslid Van Doorn, die volgens Dille opdracht zou hebben gegeven tot het geweld. Politie en Openbaar Ministerie benadrukken in de verklaring dat zij aanwijzingen die alsnog aanknopingspunten bieden, serieus zullen nemen.

9 Replies to “KALERGI PLAN ENDGAME: CARTE BLANCHE VOOR MOSLIMS ‘VIJANDIGE’ POLITCI TE VERKRACHTEN EN TE MISHANDELEN”

 1. Correctie: Ze vinden het wel nodig, ze hebben alleen te weinig aanknopingspunten. Dat is voor u misschien geen probleem, maar voor de politie die met feiten moet werken wel.

  En wat Moslims betreft: Daar kan dit onderzoek heus nog wel bij. Daarnaast helpt niet onderzoeken ook niet.

  1. Ze hadden bij Justitie wel ‘genoeg aanknopingspunten’ om MIJ 10x voor de rechter te slepen terwijl ik NIEMAND schade heb berokkend, integendeel slechts de waarheid bracht en mijn werk deed! Als je daarentegen als moslim een politica verkracht zodat deze ‘zelfmoord pleegt’ (volgens de MSM).. tjsa, dan zijn er ‘onvoldoende aanknopingspunten’…. En dan te bedenken dat ze niet eens hun best doen de daders op te sporen via oproepen etc!

   1. U weet niet wat ze achter de deuren doen.

    Wat uw persoon betreft: Er waren wel degelijk aanknopingspunten. Op video. In aangiftes. Op uw websites. En ga zo maar door. Ik erken dat de wereld niet eerlijk is en dat er dubieuze spelletjes worden gespeeld, maar hier bent u toch echt met bewijs veroordeeld-en vrijgesproken. En dat is niet omdat ik dat graag wil zien. Beter nog, ik wens ook u het allerbeste.
    Kortom: Stel u niet zo aan en erken gewoon uw fouten. Eenmaal dat gedaan, ligt er een wereld voor uw open.

    Zoals altijd met alle respect.

    1. Misschien heb ik iets gemist, maar over welke misdaden heeft u het? Ik scheld niet (althans niet hier en in tegenstelling tot u), ik bedreig niet, ik ben zelfs beleefd tegen een schreeuwlelijk. Dus verteld u mij, welke misdaden heb ik begaan?

     Misschien ben ik inderdaad dom, maar domheid kan worden veranderd in wijsheid met behulp van kennis. Ik kijk zeer uit naar die kennis.

     1. Bovenstaand antwoord doet niet terzake. Ik dacht dat @Terrie Bell het tegen mij had. Ik keek echter verkeerd. Mijn excuses.

      Overigens vind ik gescheld ook tegen mijnheer Kat niet kunnen.

 2. Gretha wil niets liever dan dat de uitkomsten van dat ‘onderzoek’ nooit naar buiten gaan komen! Dan zou namelijk zeer pijnlijk uitkomen dat zijn PVV niets meer is dan een van Islamfobie profiterende joden clubje? Bovendien is mevrouw al door Mocro-loverpooiers (inclusief beeldmateriaal) a-la Pimp Fortuna doorheen gans Europa met hele kinderklasjes 3e wereld paupers vastgelegd terwijl ze voor wat grotere PVV-reserves druk aan het wheelen & dealen was. Kortom..;

  “If a slave master owned you, he also owned your body. Slaves were livestock, and their duties included propagating the labor pool. Sex wasn’t pleasure; it was work. Pleasure remained the prerogative of white owners and overseers, who put their penises where they pleased among the bodies they owned. Sex, for them, was power expressed through rape. And one side effect of that power was paranoia: Wouldn’t black revenge include rape? Won’t they want to do this to our women?”

  1. Overigens;

   Zeist, 23 augustus 2012
   “Beste Lezers,
   Deze schitterende foto met de prachtige tekst heb ik donderdag, 23 augustus heden per mail ontvangen van Kimberley Klijn, de Secretaresse van Willie Dille, het Tweede Kamerlid voor de Fractie van de Partij voor de Vrijheid (PVV). Wij zijn de PVV bijzonder erkentelijk voor het feit dat zij al de standpunten van onze organisatie in haar verkiezingsprogramma heeft opgenomen, te weten:

   ✡Invoering van een Holocaust Memorial Day op officieel niveau in Nederland op 27 januari
   ✡De Nederlandse vlag halfstok op deze voor Holocaustslachtoffers en hun nabestaanden belangrijke datum
   ✡Goed onderwijs over de Holocaust op alle Nederlandse scholen”
   BRON

Geef een reactie