KILLER COP 2.0: ALLES WAAR DEZE SITE VOOR WAARSCHUWDE KOMT UIT, MAAR DAN MAAL 1000

DE MOORDEN OP MICHAEL KOOMEN, RISHI, MITCH HENRIQUEZ EN TIENTALLEN ANDERE NEDERLANDERS WAREN ONDERDEEL VAN EEN DOOR DE BILDERBERGERS ONTWIKKELDE KILLER COP-SAMENZWERING * CHRIS KLOMP, KOM ER MAAR IN! * AFSCHEIDSKADO GERARD BOUMAN: EEN LICENSE TO KILL VOOR DE NEDERLANDSE DIENDER

[wp_ad_camp_1]

Alle achtergronden over de steeds maar verder escalerende -want bewust gecreeerde- killer cop-crisis via ondermeer Infowars. Ook deze killer cop zal er wel weer straffeloos vanaf komen, al schijnt hij wel te worden vervolgd. Maar ook deze casus lijkt onderdeel van de killer cop-game: pas als je een onschuldige weerloze burger excecuteert met 16 dodelijke schoten -waarbij je ook nog eens reload- heb je eventueel heel misschien iets te vrezen. Anders niet. Drie, vier kogels: geen enkel punt. Zo werken de spindoctors van de NWO. Dat hier sprake is van een complot, wordt bewezen door de wijze waarop de MSM over de killer cops berichten: niet anders dan over de elite-pedofielen, de vaccinatie-mafia en de chemtrails (om maar drie voorbeelden te noemen): total denial. Chris ‘de rechter heeft altijd gelijk’ Klomp krijgt drukke tijden!

4 Replies to “KILLER COP 2.0: ALLES WAAR DEZE SITE VOOR WAARSCHUWDE KOMT UIT, MAAR DAN MAAL 1000”

 1. Helemaal vrijgesteld van onderzoek/vervolging (door een slager die zijn eigen vlees keurt) ben je pas, als je uit naam van de USA/GB gericht luchtmijnen tot 20.000 ponders, en honderdduizenden liters napalm en fosfor over burgers plempt (onder dekmantel van oorlog tussen staten).

  Het resultaat van 16 kogels in de rug, steekt daar schraal bij af.

  Dan jengelen de smerige collaborateurs van het PB BV OM: Wij zijn helaas NIET BEVOEGD. Onze handen zijn gebonden. De hele puur criminele litanie.

  Een mentaliteit die veel belooft voor de toekomst…….

 2. En dingen als dit:

  https ://twitter.com/account/access
  What happened?
  We’ve locked your account because we’ve detected some unusual activity.
  What you can do:
  To unlock your account, you must do the following:
  Verify your phone number

  __

  Zo een beetje maandelijks wordt ik af gesloten door twitter en een telefoonnummer geeist als enig mogelijkheid voor unlocking.

  Nu is dat natuurlijk enig kans om ware identiteit en dus woonplaats te achterhalen

  Vraag is dan als politie al 500 van de 573 verkeersdoden 2014 in enkel Nederland al veroorzaakte hoe veel dié dan wel gedoodt hebben al?

  En politie hebben we al lang niet meer daar die al 2004 vervangen begonnen te worden door gangsters van de centraalbankiers.

  Maar daar van af gezien vind ik dit artikel een zwak twijfelachtig stukje dat meer kwaad dan Goed doet. Het is zeer onduidelijk of hier wel zo onterecht gehandeld werd en dit meer rascisme dan recht en veiligheid dient terwijl politie wél dégelijk in geboefte getransformeerd is door de regeringen en politici en er zát zaken zijn die wél schraal licht op hun misdaden inzake mafia raketeering moord misbruik geweld supressie van Volk en Kinderen misleiding frauden oplichtingen drugrunning etc werpen en dat al jaren.

 3. Overigens is dat typisch Zionistisch beleid: killercop. Overal waar de Zionisten aan de macht zijn zie je dit fenomeen. Dus Israël, Zionistisch puppet Amerika, Zuid-Afrika uiteraard, Saoedi-Arabië, UBER Zionistisch bolwerk Nederland. Zionistisch Engeland ontbreekt, waarom? Omdat agenten daar geen wapens dragen. Dus binnenkort zal dat wel wettelijk gewijzigd worden.

  Overigens denkt Israël dat het normaal is dat als iemand uit pure wanhoop (want uiteraard door Israël volledig geterroriseerd) een schaar pakt dat het rechtvaardig is om diegene te executeren met tientallen kogels. Het proportionaliteitsbeginsel is deze barbaren geheel vreemd, dit is niet eens middeleeuws, dit duizenden jaren terug in de tijd.

  Ook werd een zwarte Jood aangezien voor terrorist, neergeschoten en daarna werd hij als zwaargewonde meerdere malen aangevallen door Zionisten, geschopt, als beesten gingen ze tekeer.

 4. Ik las een tijd geleden dat politie ook topadvocaten wil als agenten verdacht worden van neerschieten. Dus een partijdige OM (want opdrachtgever van politie) is niet genoeg, ook nog een corrupte topadvocaat die dan via vormfoutjes en andere trucs de agenten moet vrij krijgen.

  Desondanks worden ook agenten veroordeeld. Dus oproep aan alle agenten: laat je niet misbruiken, hou je aan de wet want de kans is dat je zelf ook genaaid wordt.

Geef een reactie