KLIMAAT-NAZI TIMMERMANS PUBLICEERT ZIJN ‘MEIN KAMPF’ MAAR HET IS 1000X ERGER DAN HET BOEK VAN ADOLF! NU WORDT DUIDELIJK WAAROM DE DEEP STATE DE VERKIEZINGEN VERVALSTE VOOR HET EP!

LAATSTE NIEUWS: WETEN JULLIE NOG HOE DE SP WERD VERNIETIGD OM HUN SPOTJE OVER FRANS TIMMERMANS? DAT WAS NET ALS HET MANIPULEREN VAN DE VERKIEZINGEN EEN GLASHELDER VOORBEELD VAN HET INGRIJPEN VAN DE DEEP STATE OM FRANS EN ZIJN NAZI-KLIMAATAGENDA TE BESCHERMEN!


Wie stopt de compleet hysterische klimaat-nazi Frans Timmermans? Leuk spotje van FvD, maar die gaan het niet toen omdat ze zelf aan de ketting liggen van de pedofielen, de monarchie en de Bilderbergers.

EIND MEI VAN DIT JAAR ‘WONNEN’ DE PVDA EN FRANS TIMMERMANS OP ONVERKLAARBARE WIJZE DE VERKIEZINGEN VOOR HET EP -ALS ENIGE NWO-PARIJ DE EU * LEES DE ACHTERGRONDEN MET VIDEO MICHA (2.500X BEKEKEN) OP NIBURU.CO * NU WORDT OP AFRGIJSELIJKE WIJZE DUIDELIJK WAAROM DEZE MEGA-FRAUDE WERD GEPLEEGD * WAS DE PVDA WEGGEVAAGD, WAS ER GEEN POLITIEKE BASIS GEWEEST VOOR DE MEEST SATANISCHE EN MEEST DEMONISCHE AGENDA UIT DE GESCHIEDENIS * WE VOORSPELDEN HET REEDS NAAR DE LETTER OP 5 DECEMBER

Zoek je naar een historische parallel, kom je uit bij ondermeer Pol Pot in Cambodja. Hij wilde ‘een nieuw begin’ maken voor zijn land met een ‘heilstaat van boeren’ die ‘zonder enig eigenbelang en zonder eigen bezit 24/7 zouden werken aan het gemeenschappelijke doel’. Alles wat in de periode daarvoor was opgebouwd moest worden afgebroken en zelfs de jaartelling moest opnieuw beginnen: hij riep ‘het jaar 0’ uit. Dezelfde tendensen zagen we bij Robespierre en de Franse revolutie toen ondermeer alle namen van de maanden van het jaar werden ‘afgschaft’ en werden vervangen door nieuwe namen om daarmee aan te geven dat een ‘compleet nieuwe tijd’ was aangebroken waarin ‘definitief werd afgerekend met de artistocratische/decadente/bourgeois (of welke woorden ook werden gebruikt) wantoestanden’ uit het verleden. Het China onder Mao is een derde voorbeeld van wat ons te wachten staat. Toen werden ‘foute mensen’ door extreem gewelddadige bendes jongeren (een eerdere versie van Antifa en Extinction Rebellion) gedwongen op zeepkisten te gaan staan om in het openbaar ‘hun zonden op te biechten’ terwijl ze werden bekogeld met poep en stenen. Nu zien we dat het Vaticaan de ‘klimaat biecht’ heeft ingesteld waarbij mensen tegen een priester en ‘onder geheimhouding’ kunnen biechten over hun ‘klimaatzonden’ -dat ze het vliegtuig hebben genomen, dat ze vergeten zijn het afval te scheiden, dat ze een scheet hebben gelaten op de openbare weg.

De klimaat-agenda van Timmermans die deze week openbaar werd past naadloos bij deze voorbeelden, met het verschil dat hij nog vele malen erger, ingrijpender en grootschaliger zijn dan wat Pol Pot, Robespierre en Mao aanrichtten. Ook van Frans moeten we ‘helemaal op nieuw beginnen’ om te bereiken dat de EU ‘in 2050 100% ‘kilimaatneutraal’ is’ -geen fossiele brandstoffen meer, geen vliegtuigen en geen vlees (behalve dan voor hemzelf en de andere leden van ‘de partij’ e/o ‘het Politbureau’). Eerst had De Telegraaf nog als kop ‘Overal komt een CO2-prijskaartje aan te hangen voor de burger’ maar die kop lijkt schielijk weggehaald omdat die te duidelijk maakt waar het Timmermans met name om te doen is: het afnemen van al het bezit van de burgers precies zoals Pol Pot deed. Na ingrijpen van Brussel luidt de kop nu: ‘Dit zijn de groene plannen van Timmermans’. Zoals we in ons eerdere stuk aangaven is Timmermans als kind zwaar misbruikt door een kerkelijke pedofiel. Hierdoor is hij MK Ultra gebrainwasht wat hem in staat stelt zonder emotie deze agenda uit te voeren. Net als onder Pot, Robespierre en Mao zullen er miljoenen doden gaan vallen.

3 Replies to “KLIMAAT-NAZI TIMMERMANS PUBLICEERT ZIJN ‘MEIN KAMPF’ MAAR HET IS 1000X ERGER DAN HET BOEK VAN ADOLF! NU WORDT DUIDELIJK WAAROM DE DEEP STATE DE VERKIEZINGEN VERVALSTE VOOR HET EP!”

 1. MK vooral WAAR. En we hebben onze Vrijheid aan die meneer te danken. Zie Suvorov, Bunich, Hoffmann, Der Grosse Wendig etc. etc.

  Medio juni 1941 5.5mln sovjetrussen in de starthouding Europa te overspoelen met hun godvergeten krankzinnig misdadige NKVD. 22 juni 1941 gingen ze ’s avonds in de aanval. Dat lees je in Nederland-Zombieland weer nergens. Hooguit bij Broekmeijer.

  Germany SAVED Europe.

  Klaar.

  Mvg

 2. Allemaal activiteiten van psychopatische kameleons.
  Hier wordt duidelijk beschreven hoe ze zich aansluiten bij protestbewegingen van het voornamelijk door wereldse begeerte gedreven, weinig intelligente voetvolk, zoals het “socialisme” en het protestantisme e.d. en vervolgens deze met een verholen geheel eigen = duivels krankzinnig op macht en controle voor HENZELF (en niet in het algemeen belang) gerichte agenda OVERNEMEN…..Zie o.a. de Oranjes die slechts psychopatisch willen heersen en in werkelijkheid schijten op die protestantse prooidieren/muizen:
  http://www.ponerology.com/evil_2b.html

 3. Ik wacht er alleen nog maar op dat boeren en bouwers ondersteund door alle weldenkende Nederlanders op de 18-de a.s. de hele rotzooi op het Binnenhof in elkaar rammen. Dàn kan men voor het eerst sinds lange tijd zijn stem weer laten horen.

  Volgens de Duitse toeleverancier Fa. Bosch (zie DWN) krijgt de Duitse automobielindustrie nu onder Von der Leyen de nekslag van het EU fake-klimaatbeleid. Eén op de zes Duitsers zijn direct of indirect afhankelijk van de automobielindustrie.

Geef een reactie