KRANT VAN CHRIS KLOMP ZET ‘GEDRAGSTHERAPEUT’ IN OM ONTMOETING RUTTE-TRUMP TE ‘DUIDEN’

ELKE KEER WETEN DE MSM NIEUWE DIEPTES TE BEREIKEN VAN LAFHEID EN STOMPZINNIGHEID * KIJK EENS WAT OLIEBOLLENBAKKER HANS NIJENHUIS ONS NU WEER VOOR LEKKERS VOORZET!

Gedragstherapeut Martin Appelo bekijkt de ontmoeting tussen Rutte en Trump vanuit een psychologisch oogpunt en komt tot de voor de Nederlandse premier sombere conclusie dat er weinig te halen is in Washington. ,,Trump is een echt alfamannetje. En dat luistert eigenlijk alleen maar als hij bang is voor een ander, of seksuele aantrekkingskracht voelt”, zegt de GZ-psycholoog. ,,Dus als de premier echt iets voor elkaar wil krijgen, moet hij zich laten flankeren door een stel mooie vrouwen. Maar zonder gekheid: Rutte krijgt er niks voor elkaar, voor Trump is hij onbelangrijk. Mijn advies aan de premier: gebruik deze reis als nederige oefening in het maken van buigingen of fingeer een acute aanval van spit en blijf thuis.” LEES HET HELE VERHAAL OP DE SITE VAN HET AD

2 Replies to “KRANT VAN CHRIS KLOMP ZET ‘GEDRAGSTHERAPEUT’ IN OM ONTMOETING RUTTE-TRUMP TE ‘DUIDEN’”

  1. Het lijkt me erg lastig. Gesteld dat Trump volledig op de hoogte is van het ‘Demminkdossier’, en andere misstanden in Nederland, hij kan onmogelijk een staatshoofd op bezoek gaan criminaliseren. Het beste wat Trump feitelijk kan bereiken is Rutte onder druk zetten om die misstanden hard aan te pakken. Als dat al mogelijk is vanuit de politiek. Maar Rutte is de ultieme lafaard, daar verandert zelfs geen Trump iets aan.

Geef een reactie