LAATSTE NIEUWS EN BREAKING: GELAUFF CITEERT ‘MENSEN UIT DE OMGEVING VAN BOUMAN’… SITUATIE ‘ERNSTIG’!

BOUMAN CHANTEERT HEEL DEN HAAG MET ZIJN KENNIS OVER DE KINDERVERKRACHTINGEN DOOR DE PP-ELITE * BOUMAN’S AGENTEN STONDEN OP WACHT OM ERVOOR TE ZORGEN DAT DE ELITE ONGESTOORD KINDEREN KON VERKRACHTEN * DAAROM IS HIJ NU ‘ZIELIG’ IN PLAATS VAN SCHULDIG * BOUMAN LIGT TE ‘CREPEREN’ IN ‘EEN ZIEKENHUIS’ IN DE VS EN ‘MENSEN’ ZEGGEN DAT HET HEEL SLECHT MET HEM GAAT!

[wp_ad_camp_1]

Oud-korpschef van de landelijke politie Gerard Bouman is tijdens zijn vakantie in de Verenigde Staten getroffen door een hartinfarct. Dat meldt de politie. De 64-jarige Bouman is opgenomen in een Amerikaans ziekenhuis. Volgens mensen uit zijn omgeving was het een zware hartaanval en is zijn situatie ernstig. LEES VERDER BIJ MARCEL GELAUFF

5 Replies to “LAATSTE NIEUWS EN BREAKING: GELAUFF CITEERT ‘MENSEN UIT DE OMGEVING VAN BOUMAN’… SITUATIE ‘ERNSTIG’!”

  1. Salomo zou misschien opperen De Maat Waarmee Gij Meet Zo Zult Gij Zelf Gemeten Worden!
    Dus op weg naar de dodenakker met een elektrisch aangedreven motor en nog voor de zekerheid even de accu op hem aansluiten…
    We gaan toch geen levende dooien in het graf laten nederdalen
    Vraagteken…

  2. De situatie is vooral ernstig als je een ‘pure evil’ wezenloze lege huls bent…..Voor je het weet eindig je tussen je grote voorbeelden Winston Churchill en Bernhard zur Lippe Biesterfeld in het hiernamaals.

    Binnen enige tijd daar (waar Joseph Luns continu huilt en brult dat het zijn broer was……lekker!) ook nog opgevrolijkt door Jan Peter Balkenende, Hans van Baalen, Camiel Eurlings, Jaap de Hoop Scheffer e.d. ‘schuim der natie’.

Geef een reactie