NEDERLAND NU COMPLEET IN STAAT VAN BURGEROORLOG: MENSEN, WE HEBBEN JULLIE ALLEMAAL NODIG -MORGEN MASSAAL NAAR MALIEVELD!

CORRUPTE HAAGSE PEDO-RECHTERS VERSNELLEN MASS-AWAKENING GIGANTISCH IN DE ZAKEN VAN VIRUSWAANZIN * TOTALE PANIEK BIJ DE PEDOFIELEN: DE MASS AWAKENING IS NIET TE STOPPEN * HET GEBEURT OVER DE HELE WEREND * OOK AAN MOGELIJKE MOORDAANSLAG MICHA EN NIEUWE ELIMINATIE VAN ZIJN YOUTUBE ZIEN WE: WE GAAN EEN NIEUWE FASE IN, DIE VAN DE OPEN WARFARE * WELKE ACHTERBAKSE METHODES GAAT RUTTE ZONDAG TOEPASSEN OP HET MALIEVELD NA HET DEBAKEL MET ZIJN ‘DOORGESNOVEN HOOLIGANS’?

2 Replies to “NEDERLAND NU COMPLEET IN STAAT VAN BURGEROORLOG: MENSEN, WE HEBBEN JULLIE ALLEMAAL NODIG -MORGEN MASSAAL NAAR MALIEVELD!”

  1. Dat woordje “doorgesnoven” is zeker zo ziekelijk populair aan het worden in de Haagse beerput als de hoedjes van Beatrix zur Lippe B..
    Minister Van den Nieuwenhuizen-Wijbenga van het *criminele* Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (ze blijven de naam van dat Ministerie veranderen in de hoop dat God niet weet wie ze zijn) gebruikte het ook al gisteren.
    Idolatrie is hier natuurlijk drijfveer n dan weet je, dat ze niet in het (echte) ALGEMEEN belang bezig zijn daar…….

  2. ‘Mogelijke moordaanslag’. Laat me niet lachen: toch eerder zwaarlijvigheid in combinatie met gebrek aan beweging. Ben benieuwd welke medische adviezen Kat heeft gekregen en welke vervolgonderzoeken er nog gaan komen. Meestal is een hartkatheterisatie het begin van een langdurige behandeling met medicijnen etc.

Geef een reactie