NEVER LET A GOOD CRISIS GO TO WASTE: WIJ LANCEREN EEN VOLKSOPSTAND TEGEN 5G

NU IEDEREEN IN EEN LOCKDOWN ZIT IS ER ALLE TIJD OM ONS LAND BETER EN VEILIGER TE MAKEN * BEKIJK DE VIDEO FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS EN STUUR DAN DEZE BRIEF [Verzeekeringsmij] NAAR DEZE BAZEN [Adressen Zorgverzekeraars] VAN ONZE ZORGVERZEKERAARS * SAMEN MAKEN WE EEN EINDE AAN DE MISDADIGE PLANNEN TOT MASSAMOORD VAN DE BILDERBERGERS * ALS WE NIETS DOEN VERDIENEN WE HET OOK NIET TE OVERLEVEN

Eén reactie op “NEVER LET A GOOD CRISIS GO TO WASTE: WIJ LANCEREN EEN VOLKSOPSTAND TEGEN 5G”

  1. Waarom zou een ziektekostenverzekeraar antwoord moeten geven op de vraag of 5G veilig is? Ze hoeven toch ook geen oordeel te geven over de vraag of botte ski’s veilig zijn, of Black&Decker heggescharen veilig zijn, of Tesla 2 batterijen, of Mama Mia pizzakruiden?

    Die arme zorgdirecteuren zien de brieven van die droeftoeters al komen, maar gelukkig worden ze alleen verspreid onder de volgers van Micha Kat. Dus meer brieven dan van Dinie Kars of Rogier Hop hoeven ze niet te verwachten. Zijn de middelen waarmee de groene marsmannetjes ons komen redden trouwens wel veilig? En zitten die in het ziekenfonds?

Geef een reactie