NIEUW VERBIJSTEREND BEWIJS VOOR JUSTITIE-HETZE TEGEN MICHA

MAN DIE MARK RUTTE EN 7 ANDERE POLITICI VIA EMAIL MET DE DOOD BEDREIGDE EN MET HET PLEGEN VAN EEN AANSLAG HOEFT NOG NIET EENS EEN MAAND DE CEL IN MAAR TEGEN MICHA DIE EEN FEITELIJK JUISTE OPMERKING OVER MARCEL GELAUFF PUBLICEERDE -NOTA BENE ALS JOURNALIST- WERD EEN VONNIS UITGESPROKEN VAN 10 MAANDEN, LATER TERUGGEBRACHT NAAR 6 MAANDEN -NIET OP GROND VAN JURIDISCHE REDENEN MAAR ‘OMDAT ZE ZAAK ZO LANG HEEFT GEDUURD’.

ALS MICHA EEN ENKEL MAILTJE ZOU STUREN AAN RUTTE OM HEM TE FELICITEREN MET ZIJN VERJAARDAG KOMT ER EEN EUROPEES ARRESTATIE BEVEL * EN DAT ALLEMAAL OMDAT JORIS DEMMINK AAN DE KNOPPEN ZIT! * WIE GRIJPT IN?

ZUTPHEN – Tegen een 26-jarige man uit Apeldoorn is een celstraf van 120 dagen, waarvan 103 voorwaardelijk, geëist vanwege bedreigingen aan het adres van acht landelijke politici. De verdachte stuurde dreigmails naar onder anderen premier Mark Rutte en Tweede Kamerleden. Hij bedreigde hen onder meer met de dood en met het plegen van een aanslag op hen.’. De verdachte uitte de bedreigingen vorig jaar augustus en september. Hij wilde dat plannen om Wajong-uitkeringen te korten, niet zouden doorgaan. In verhoren heeft de man spijt betuigd voor zijn daden, zo bleek maandag voor de rechtbank in Zutphen. Verbijsterend bewijs voor de hetze tegen Micha, opnieuw. En dan te bedenken dat er niet alleen in de krankzinnige Gelauff-zaak sprake is van dergelijke wantoestanden, maar in alle zaken van Micha, ook in de civiele zoals de Micha-claim. De verklaring is natuurlijk dat Joris Demmink aan de knoppen zit en op deze wijze wraak meent te kunnen nemen voor alle publicaties van Micha waarin hij werd exposet als pedofiel. In de Gelauff-zaak komt daar nog bij, dat de staat door de krankzinnige straffen voor uitingen over Gelauff de kwetsbare NOS -een cruciale partner in het bedriegen en verkrachten van het volk- meent te ‘beschermen’.

4 Replies to “NIEUW VERBIJSTEREND BEWIJS VOOR JUSTITIE-HETZE TEGEN MICHA”

  1. Hoewel recht een basis heeft in regels, blijft het mensenwerk. De ene misdadiger is de andere niet. Bijvoorbeeld omdat de ene een grotere kans op herhaling heeft, of omdat de andere al het een en ander op zijn/haar kerfstok heeft, of omdat de woorden van een bedreiging ernstiger zijn. Of omdat… er zijn genoeg redenen. Verdiep u daar eens in.

    Kortom, u kunt uzelf niet vergelijken met een ander. Als mens bent u uniek. Uw strafzaken dus ook en het gevolg daarvan eveneens.

    Het enige wat standaard is, zijn verkeersboetes en straffen op school: Vernielingen aan het gebouw -> 1 uur nablijven.
    VOLGENDE DELIQUENT!

    Hoe staat het trouwens met de reactie van Mr. Aantjes?

  2. Nee Kat, die zes maanden heb je te danken aan een langdurige lastercampagne waarbij je zonder een greintje bewijs walgelijke zaken als stelling presenteert. Plus je inmiddels imposante strafblad. En je bent geen journalist.

Geef een reactie